Magazin

NAJBOLJI TRIK Lijepo definisane ruke sa minimalno napora

Sasvim je normalno željeti lijepo definisane ruke, kao i željeti doći do toga bez puno vježbi za ruke ili ulaganja puno napora u teretani.

Djevojke vježbaju
FOTO: ANDREA PIACQUADIO/PEXELS

Ipak, potrebno je dosljedno trenirati, iako to ne mora biti u teretani. Čak ni ne morate raditi vježbe za ruke kod kuće barem ne na tradicionalan način. Možete obavljati svoju dnevnu rutinu i dalje tonirati gornje ruke.

Definišite svoje gornje ruke ovim jednostavnim trikom: tegovi za zglobove s opterećenjem.

Sve što trebate učiniti je nositi tegove za zglobove s opterećenjem dok obavljate svoje dnevne aktivnosti, i dobićete trening za ruke kao nuspojavu. Ne morate se ograničavati na bilo koji način.

Pročitajte još

Cilj ovih tegova je da pojačaju svaki pokret vaših ruku, bez obzira na to koliko je mali, s dodatnom težinom. Možete kupiti različite težine ovisno o vašem tijelu. Ako želite, kasnije uvijek možete postupno povećavati težinu.

Naravno, možete jednostavno staviti tegove za zglobove iznad skočnog zgloba da biste trenirali stražnjicu i noge. Važno je samo znati da će vidljivi rezultati potrajati, jer su mišići u stražnjici, bedrima i listovima znatno veći od onih u rukama i stoga treba duže vremena za treniranje, piše Ljepotaizdravlje.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu