Društvo

Najljepši poklon za punoljetstvo: Uručeni ključevi bezvremenskog “fiće” u sklopu projekta “Moji brendovi, naše vrijednosti”

U Mercator centru Ložionička i Mercator centru Borik juče i danas su uručeni ključevi vrijednih automobila najsretnijim dobitnicima nagradne igre “Moji brendovi, naše vrijednosti”.

Najljepši poklon za punoljetstvo: Uručeni ključevi bezvremenskog “fiće” u sklopu projekta “Moji brendovi, naše vrijednosti”
FOTO: MERCATOR

Ključeve legendarnog Fiata 500 Hybrid su dobili Salem Ikanović iz Sarajeva i Jadranka Pejaković iz Banjaluke.

– Kažu da je osamnaesti rođendan jedan od najvažnijih u našim životima, jer na taj dan ulazimo u svijet odraslih. Dugo smo razmišljali o tome šta da našem sinu poklonimo za taj poseban dan. A ni u najoptimističnijim snovima nismo mogli sanjati da će dobiti ovako lijep, skupocjen i kvalitetan poklon. Presretan sam što sam upravo ja dobitnik ove divne nagrade, jer smo sada u mogućnosti da našem sinu, koji je prije par dana ušao u svijet odraslih, poklonimo ovaj savršeni automobil – izjavio je Salem Ikanović iz Sarajeva.

– Veliko hvala Mercatoru na ovako lijepoj nagradi. Redovno kupujem u našem Mercator centru Borik i igram skoro sve nagradne igre. Ovo je najljepši poklon koji sam mogla očekivati i sigurna sam da će dobro popuniti naš kućni budžet – izjavila je Jadranka Pejaković, sretna dobitnica iz Banja Luke

– Kroz svoje poslovanje, Mercator uvijek donosi novitete na tržište u skladu sa svjetskim trendovima. Tako smo i kroz osmi talas naše aktivnosti „Moji brendovi“, koju radimo već treću godinu za redom u saradnji s našim partnerima, nastavili u istom smjeru i odlučili da upravo nagrada za naše vjerne kupce bude fenomenalni automobil velikog karaktera, bezvremenski „fićo“. Ovaj put u najmodernijoj eko varijanti Fiat 500 Hybrid. Naš cilj je da naši kupci uvijek osjete benefit lojalnosti prema našem brendu, i kada su oni sretni i zadovoljni, znamo da nam je cilj ispunjen. Ovog puta naša sreća je još veća, što će upravo naš poklon obradovati jednog mladića koji je prije par dana postao punoljetan i ušao u svijet odraslih, u kojem ga čekaju razni izazovi, ali i lijepa iznenađenja kao što je ovaj put prekrasni automobil. Hvala našim partnerima i kupcima na podršci i prilici da zajedno dajemo nove vrijednosti na bh. tržištu – izjavio je Ahmet Koštreba, direktor društva Mercator BH.

Budite i vi dio velike Mercator porodice i uživajte u kupovini, raznim promocijama i učestvujte u nagradnim igrama našeg Mercatora. Jer, nikad se ne zna kada može sreća pokucati i na vaša vrata.

Vaš Mercator.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije