Zabava

Najskladniji par iz javnog života: Ovako su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković izgledali na vjenčanju (FOTO)

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, jedan su od najskladnijih parova iz javnog života.Oni su stupili u brak 2008. godine, kada su i snimali seriju “Ranjeni orao“.

Najskladniji par iz javnog života: Ovako su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković izgledali na vjenčanju (FOTO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Jednom prilikom, Sloboda je na Instagramu podijelila fotografiju sa vjenčanja, na kojem je bila u lijepoj bijeloj vjenčanici.

Vojin je imao elegantno odjelo teget-plave boje, a nosio je i naočare.

U jednom intervjuu Vojin je ispričao kako je izgledao njegov prvi susret sa Slobodom.

Pročitajte još

– Sjećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Vidio sam je kao nekog ko će vjerovatno da snima, nisam je posmatrao po principu ‘lijepa je ili slično'“, rekao je Vojin ranije, prenosi Glorija.

– I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rješavamo ljubavlju. Vaspitavana sam da je porodica jako važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam, i da neko meni pripada, da imam djecu i porodicu. A kad se dvije osobe nađu, kad je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gdje svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom – ispričala je Sloboda.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije