Magazin

"Nema pojma da sav novac ide u moj džep" Žena od supruga uzima novac kako bi platila čistačicu, a zapravo je ona ta koja čisti kuću (VIDEO)

Mama domaćica prozvana je "genijalkom" nakon što je otkrila da je varala svog muža da joj svaki mjesec daje dodatni novac.

Žena čisti kuću
FOTO: THE MAMA BRIANA/TIKTOK/SCREENSHOT

Na snimku usisavanja njihovog doma, Brajana je rekla:

– Prvog u mjesecu s bankovnog računa mog supruga dolazi 250 dolara. To je za našu čistačicu kuće. Kuća se temeljno čisti svakog prvog u mjesecu.Tražila sam čistačicu prije mnogo godina, dok sam bila trudna i povraćala 10 puta na dan dok sam brinula o našem jednogodišnjaku – rekla je žena u videu.

Tada je njen suprug rekao da to nije u njihovom budžetu, ali prije nekoliko meseci je pitao želi li i dalje da pronađe osobu koja bi čistila kuću, pa su se dogovorili da će iznos biti 250 dolara mjesečno, piše The Sun.

– Ono što on ne zna je da sam ja ta koja dubinski čisti kuću svakog 1. u mjesecu. Upravo sam spremila novac u džep. Mislim da ću taj novac iskoristiti da pronađem sebi novi, skupi hobi. Čini se da mom mužu to ne smeta – nastavila je.

Video je naslovljen: “Ima li neko preporuku za skupi hobi?” Ali, činilo se da se Brajana samo šali o tome da planira potrošiti svoj novac na skupi hobi. Komentatori su zahvalili mami što je podijelila svoj zabavni video i što je podigla svijest o važnosti posjedovanja vlastitog novca.

Pročitajte još

– Suprug i ja smo se rastali prije godinu dana i on me izbacio iz kuće. Nisam imala novaca, voljela bih da sam to učinila – komentisala je jedna korisnica.

– To i ja radim. Kažem da čistačica podiže cijene vrlo često. Uvijek je dobra ideja imati novac za bijeg od kuće za slučaj da vam stvarno zatreba – našalila se druga korisnica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu