Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“OVO JE NEOPROSTIVO” Internet se usijao zbog OVE SCENE u Igri prijestola, FANOVI OGORČENI

Kultura
Autor:

Foto: © 2017 HOME BOX OFFICE, INC. ALL RIGHTS RESERVED./ PROMO/RAS Srbija

Veliki broj fanova ponovo je ogorčen na najpopularniju seriju. Naime, u petoj epizodi finalne sezone “Igre prijestola” gledaoci su primjetili još jednu veliku grešku, koja je, kako mnogi na društvenim mrežama navode, zaista neoprostiva.

Foto: © 2017 HOME BOX OFFICE, INC. ALL RIGHTS RESERVED./ PROMO / RAS Srbija

Danima se brujalo o čaši kafe koja se pojavila u kadru četvrte epizode, što možete pronaći OVDJE, a malo je reći da su fanovi “poludjeli” zbog posljednje epizode “Igre prijestola”, jer su uočili grešku na koju ne žele da zažmure, već su se iskreno iznervirali.

Svi znamo da još u ranijim epizodama serije Džejmi Lanister ostaje bez desne ruke, što mu predstavlja veliki problem u borbama, ratovima i okršajima. Obožavatelji serije pamte kako se Džejmi sa jednom rukom borio protiv opasnih neprijatelja, tako da su pobjesnili sa pravom kada su vidjeli da mu je “magijom” opet izrasla ruka! Naime, u jednoj od scena Džejmi grli Sersei, a upravo tada se vidi lijeva šaka.

Tviter je “izgorio” od negativnih komentara, poput: “Ovo je neoprostivo”, “sramotno”, “šta su radili toliko dugo tokom priprema” i drugih.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO