Sudbine

Popeli se na vrh Prokletija i onda rekli "DA": Nesvakidašnje vjenčanje Jovane i Davida na jednoj od najsurovijih planina (FOTO)

Srbija je Davida Kolakovića i njegovu vjerenicu Jovanu Novaković iz Čajetine upoznala još prošle godine kada se pisalo o njihovoj ljubavi prema planinarenju, spavanju pod šatorom na minus trideset i kupanju u ledenom jezerima usred zime.

David Kolaković i Jovana Novaković
FOTO: RINA

Kad su odlučili da ovjekovječe svoju ljubav, takođe su to učinili na nesvakidašnji način odlučivši da prstenje razmjene na vrhu Prokletija, a zatim da to sve snime i taj snimak puste na svojoj svadbi pred skoro pet stotina zvanica umjesto prvog svadbenog plesa.

David Kolaković i Jovana Novaković
FOTO: RINA

– Ne postoji ta situacija koja bi mene navela da plešem, pa eto čak ni taj prvi simbolični svadbeni ples. Svi koji me poznaju, to znaju. Zato smo Jovana i ja odučili da snimak sa Prokletija koji je urađen uz našu omiljenu muziku pustimo umjesto toga i reakcije su zaista bile fantastične. Gosti su emotivno reagovali – rekao je za David.

Jovana i on u vezi su proveli četiri godine i sve to vrijeme obilježile su brojne neobične avanture prepune adrenalina, a vjerenica je prihvatila potpuno Davidov avanturistički duh. Tako da je ideja za vjeridbu na vrhu Prokletija bila i očekivana.

Pročitajte još

– Prvo smo htjeli da odemo na Alpe, ali kako smo čuli da tamo veoma često dolazi do smrtnih ishoda, onda smo se odlučili za malo blažu i bližu verziju. Nas sedmoro otišlo je na Prokletije, odnosno Trojanske planine, peli smo smo se duže od tri sata kako bi stigli na Sjeverni vrh. Tada smo se presvukli. Ja sam obukao sako, Joca vjenčanicu, a moj drug Luka Ivanović iz Pančeva napravio je cijeli film u trajanju od 3.17 minuta koji smo potom pustili na svadbi umjesto plesa – rekao je David.

Cijeli spot ispraćen je muzikom Valhalla Calling, jer su mladenci ljubitelji hevi metal zvuka, pa im je čak i dekoracija na svadbi bila u tom stilu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije