Politika

RAT NA TVITERU SE NASTAVLJA Bjelica odgovorio Mazalici, a onda se u raspravu uključio i Mektić

Poslanik SNSD Srđan Mazalica napisao je na Tviteru da je SDS partija koja je izgubila 50.000 glasova od prošlih opštih izbora i očigledno se ne misli na tome zaustaviti.

RAT NA TVITERU SE NASTAVLJA Bjelica odgovorio Mazalici, a onda se u raspravu uključio i Mektić
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

SDS je stranka koja je od prošlih opštih izbora izgubila 50 hiljada glasova, i očigledno se ne misli na tome zaustaviti. Džaba Cicko upozoravao – napisao je Mazalica.

U raspravu se uključio i Milovan Cicko Bjelica koji je konstatovao da su do toga doveli srpski ministri u Sarajevu koji su zabadali nož u leđa srpskom narodu.

Foto: Twitter/Screenshot

Kakva bi to bila rasprava na Tviteru kada se Dragan Mektić ne bi uključio u nju. Ministar bezbjednosti u tehničkom mandatu, je poručio Mazalici da “vodi Bjelicu sebi”, a prethodno ga je vrijeđao u svojim objavama.

Mektić je juče na Tviteru komentarisao “sve i svašta”. Pored psovanja koji je postao uobičajan za Mektića, on se obrušio na partijarha srpskoj Irineja, napadao je i vrijeđao Bjelicu i Dušanku Majkić.

Da je prešao granicu ukusnog Mektić je odavno potvrdio, ali u jednoj objavi u kojoj je povezao saobraćajnu nesreću kod Laktaša (povrijeđene dvije osobe) sa Miloradom Dodikom, ministar u tehničnom mandatu pokazuje da nema savjesti ni prema kome samo da bi nekoj uvrijedio na društvenim mrežama.

Po društvenim mrežama zaista padaju teške riječi.

(ATV)