Kultura

Selin Dion otkazuje turneju: Nazire li se kraj karijere poznate pjevačice

Selin Dion vjerovatno više nikad neće ići na turneje, rekao je izvor blizak pjevačici.

Selin Dion otkazuje turneju: Nazire li se kraj karijere poznate pjevačice
FOTO: ENTERTAINMENT TONIGHT / YOUTUBE/SCREENSHOT

U velikim je bolovima, svaki dan ide na terapije – rekao je izvor.

Podsjećamo, Selin Dion je objavila da otkazuje evropski dio turneje „Courage“, koji se trebao održati tokom 2023. i 2024. godine.

– Žao mi je što ću vas sve još jednom razočarati. Zaista se trudim vratiti snagu, no turneje su iscrpljujuće i kad je izvođač potpuno spreman. Nije pošteno prema vama i dalje odgađati koncerte, stoga je najbolje sada sve otkazati dok ne budem opet potpuno spremna stati na pozornicu iako mi to slama srce. Želim da svi znate da ne odustajem… I jedva čekam da se opet vidimo – poručila je Celine.

U sklopu svjetske turneje „Courage“ Celine je održala 52 koncerta u Sjevernoj Americi prije izbijanja pandemije i pauziranja turneje u martu 2020. Početkom 2021., dok je zabavna industrija još uvijek bila pod snažnim kovid-restrikcijama, Selin je snimila „Love Again“, svoj prvi film u kojem uz nju glume Prijanka Kopra Jonas i Sam Heughan.

Pročitajte još

Celine je objavila da joj je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe, koji uzrokuje teške i uporne grčeve mišića zbog kojih ne može nastupati. Njen medicinski tim i dalje procjenjuje i liječi njeno stanje.

Obožavaoci koji su kupili ulaznice mogu ostvariti povrat na prodajnim mjestima gdje su kupljene. Ako su kupljene onlajn, automatski će biti odrađen povrat sredstava, prenosi N1.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije