Zabava

Sloba Radanović opleo po Jovani Jeremić "Sklonite je sa televizije i vidjećete da nikome na svijetu neće nedostajati" (FOTO)

Pjevač Sloba Radanović oglasio se na svom Instagram profilu i prozvao voditeljku Pink televizije Jovanu Jeremić.

Sloba Radanović opleo po Jovani Jeremić "Sklonite je sa televizije i vidjećete da nikome na svijetu neće nedostajati" (FOTO)
FOTO: PREDRAG DEDIJER/RAS SRBIJA

Naime, on je istakao da voditeljka jutarnjeg programa nema kredibilitet da priča o Kosovu i Metohiji.

Pjevač naglašava da mu nije jasno kako je moguće da Jovana radi na televiziji.

– Nemam ni ja problem da kažem istinu. Govorite nam da narod ovo voli. Ne poznajem nikoga ko nije zgranut ovom pojavom. Ova osoba nema kredibilitet da na bilo koji koji način komentariše Kosovo i Metohiju, a naročito ne na ovakav način – napisao je Sloba i oštro dodao:

FOTO: SLOBARADANOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: SLOBARADANOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Zašto joj je omogućeno da ona nama iznosi svoj stav i ispira mozak? Novinar je tu da pita, a ne da drži slovo. Sklonite je sa televizije i vidjećete da nikome na svijetu neće nedostajati!

Podsjetimo, pjevač ne ostaje ravnodušan na pomen Kosova i Metohije.

On stalno poziva na ljubav i slogu, a nedavno je odlučio da pomogne povrijeđenom dječaku Stefanu Stojanoviću, koji je ranjen na Badnji dan.

– Ranjeni dječak sa Kosova… Sloba Radanović mu je kupio Ajfon i poklonio CD i novac, ovo nigdje nećete vidjeti po portalima jer Sloba nikad dobra djela ne objavljuje već u tišini pomaže. Ovu sliku je dječak poslao u znak zahvalnosti Slobi – stoji u jednoj od objava.

Pročitajte još

Ovim povodom kontaktirali smo Jeremićevu, ali ona nije imala komentar na gore pomenute prozivke Radanovića, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije