Banjaluka

"U rekonstrukciju ove ulice se moralo ići jer je dotrajala" Završeno asfaltiranje Tuzlanske ulice, mještane obišao i Stanivuković

Prije nekoliko dana je završeno asfaltiranje Tuzlanske ulice, a mještane Starčevice obišao je i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Tuzlanska ulica
FOTO: A. ČAVIĆ/GRAD BANJALUKA

Tom prilikom, poručio je kako se u rekonstrukciju ove ulice moralo ići, jer je ista bila dotrajala.

– Mnogo toga je bilo potrebno da se radi ovdje – vodovodna i kanalizaciona mreža, a bilo je i mnogih kvarova koji se znaju dešavati, praćene i učestalim rekonstrukcijama ove ulice. Zbog svega toga, ova Tuzlanska ulica je dotrajala, te smo morali ići u potpunu rekonstrukciju – rekao je Stanivuković.

Poručio je da je ovo zasigurno realizovano na zadovoljstvo mnogobrojnih mještana, te da tu gradska administracija neće stati.

Pročitajte još

– Ovo je uvod u rekonstrukciju i saniranje dijela Ulice Koste Jarića i još mnogih drugih radova koje ćemo imati ovdje, na Starčevici i u Adi. Gradimo ovdje i školu, intenziviramo i mnoge druge radove. Kada pričamo o vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, rekonstrukciji puteva, sanaciji i mnogim infrastrukturim potrebama koje se javljaju u svakom dijelu našeg grada, pa i ovdje, u komunikaciji smo sa našim mještanima stalno – istakao je on.

Poručio je kako neki radovi kasne zbog izuzetno kišnog maja, ali da će svi projekti prema planu biti i realizovani.

Jedan od mještana ovog dijela grada, Nikola Ćurlić zahvalio je Stanivukoviću koji je razumio potrebu da se ova ulica u potpunosti rekonstruiše.

– Ova ulica je rađena devedesetih godina. Imali smo dosta poteškoća, a sada je to riješeno, zahvaljujući ljudima iz Gradske uprave i gradonačelniku – rekao je on.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije