Zabava

"Vjerujem da su me se roditelji odrekli" Anđela očajna nakon Zvezdanove prevare i poniženja

Anđela Đuričić progovorila je o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem koju ju je prevario sa Majom Marinković. Kako kaže, nada se da će joj porodica sve oprostiti.

anđela đuričić
FOTO: ANDJELAADJURICICC /INSTAGRAM/SCREENSHOT

Na kraju izgleda da je sa njegove strane sve laž, a sa moje nije bilo. Za mene je sinoćnja emsija bila skalamerija nakon svega, rekla je Anđela.

– Na ukućane djeluju pitanja gledalaca. Ja sam sinoć bila u šoku nakon svega, a ja sam rekla jednu jako bitnu rečenicu Zvezdanu, On da nije bio u vezi sa mnom, on ne bi imao nijedan problem, a on je to i priznao ali izgleda da je slagao – rekla je Anđela.

Pročitajte još

– Neki su zastupali vaš odnos, ali mnogi nisu na iznenađenje većine osudili sav taj odnos i ulazak u vezu, ali ja nisam imao osjećaj da su to radili zbog tebe. Ja vidim koliko je pojedinicima drago što sam ja sama, počevši od čestitki koje nisam dobila, prijatelje, mnogi su srećni zbog toga. – rekla je Anđela pa dodala:

– Ja u životu nisam doživjela toliko stvari, kao da je đavo ušao u mene. jeste to karma, ali je i velika kazna, desila se ljubav, to nije opravdanja, ali sam ja pogriješila bila sam samoživa. Ja sam u tu vezu uložila i porodicu i moral i sve što sam mogla, a ne smatram da bih ikada u životu više mogla da dopustim sebi bilo kakav kontakt sa njim, to bi bilo moje poniženje. Ja znam da je moja prodica promijenila brojeve telefona, jer ja sam njima napravila toliku bruku kakvu niko nije, ali nadam se da ako ostanem pri stavu da ne budem u bilo kakvom kontaktu sa njim – rekla je Anđela pa je Mića ušao u radio i dodao:

– Sama nisi, ja sam uz tebe – rekao je Mića, prenosi Blic.

– Hvala ti na tome, vjerujem ja da su me se roditelji odrekli, ali se nadam da ako se osvijestim, da će oni biti tu – rekla je Anđela.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije