Zabava

Voljela je bogataša, a onda se udala za slikara: Lijepa pjevačica rekla "da" šest godina mlađem i to u hangaru (FOTO)

Lijepa makedonska pjevačica Karolina Gočeva osvojila je publiku onog trenutka kada se pojavila na sceni. Mediji su je pratili u stopu, pa se tako i o njenim vezama mnogo toga znalo.

Karolina Gočeva sa mužem
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Prije šest godina polemika o tome sa kim je sada je prestala jer je sudbonosno “da” izgovorila 2017. godine šest godina mlađem slikaru Mihailu Korubini. Kako je u jednom intervjuu kratko ispričala, upoznali su se tokom snimanja naslovnice njenog albuma „Izvor“, prenosi Blic.

O njihovoj svadbi se pisalo jer je bila na neobičnom mjestu u vojnom hangaru na aerodromu Petrovec kod Skoplja koji je bio specijalno preuređen za tu priliku.

Mihail Korubin potiče iz umjetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka.

Mihail je magistar likovne umjetnosti, a njegova djela su izlagana u Sofiji, Torontu, Njujorku.

A prije nego se udala pisalo se o njenim vezama, a neke od njih nikada nisu dokazane. Kako su navodili mediji 2011. godine Karolina se zabavljala sa bogatim Nikom koji živi u bitolju i ima fabriku tekstila, a u tu vezu je uplovila malo poslije veze sa mladim skopskim biznismenom, navodili su tada mediji.

Prethodno, kako se pisalo u to vrijeme, bila je i četiri godine u vezi sa Aladinom Dinom Balićem, a pisalo se i da je u vezi sa skopskim kafedžijom Grozdanom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu