Društvo

"Bilo je mračno, neke je počela da hvata panika" Voz 40 minuta bio zaglavljen u tunelu zbog divljanja tinejdžera

Putnici koji koriste "BG voz" juče između 13 i 14 časova nisu znali šta ih je snašlo.

"Bilo je mračno, neke je počela da hvata panika" Voz 40 minuta bio zaglavljen u tunelu zbog divljanja tinejdžera
FOTO: IVAN MILIĆEVIĆ/RINGIER

Voz koji je krenuo iz Resnika zaustavio se između stanica Vukov spomenik i Karađorđev park, u tunelu nadomak stanice kod “Vuka”, i tu je stajao čak 40 minuta.

– U taj voz sam se ukrcao u Kneževcu u 13.05 časova i, pošto ga redovno koristim, očekivao sam da kod “Vuka” stignemo između 13.20 i 13.25, kako inače stiže. Ali, umjesto toga, kada je bio između Karađorđevog parka i Vukovog spomenika odjednom je stao bez ikakvog objašnjenja putnicima zašto stoji. Pošto smo bili u mraku, pojedine putnike je, razumljivo, počela da hvata i panika. I tako 40 minuta dok konačno nismo izašli na stanici Karađorđev park, odnosno kada su nas konačno pustili – naveo je N. K., sugrađanin.

Kako su istakli putnici, jedino što su, u nedostatku blagovremenog obavještenja od voznog osoblja, primijetili dok su čekali bila je grupa maloljetnika koja je pokušavala da razbije vrata da bi izašla.

U međuvremenu, nadležni su za Politiku potvrdili da je razlog za neplanirano zaustavljanje voza bilo neprimjereno ponašanje i “divljanje” grupe maloljetnika, zbog čega je morala da reaguje i policija.

Zbog lomljenja table za obavještavanje u vozu, kako je rečeno, protiv jednog petnaestogodišnjaka biće podnijeta prekršajna prijava, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije