Magazin

Čeka ih neobično luda sreća: Ova 2 horoskopska znaka zablistaće ove jeseni

Poznati ruski astrolog Pavel Globa nedavno je otkrio da dva znaka od sredine septembra pa sve do kraja jeseni čeka neobično povoljan period.

horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

Globa je istaknuti astrolog u bivšim sovjetskim državama, a tamošnja javnost ga rado prati, posebno jer on često daje najrazličitije i detaljne astro prognoze.

Rak

Od 15. septembra pa na dalje očekuje vas period promjena. Moguće je da ćete se suočiti sa problemima, posebno na poslu, ali ovo ne gledajte kao na kaznu, već kao na priliku!

Pročitajte još

Globa ističe da će Rakovi uz snalažljivost i upornost prevazići ove izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspjeh. Svaki vaš naporan rad biće nagrađen. Do kraja oktobra možete da očekujete i unapređenje ili povećanje plate na radnom mjestu. Na ovaj ili onaj način, stanje na bankovnom računu Rakova će se popraviti u velikoj mjeri.

Ribe

Ribama se, pak, smiješi sreća na ljubavnom planu! Ako ste solo u narednim nedjeljama čeka vas sudbonosni susret koji će vam obojiti život novim bojama i ustalasati život. Ovo poznanstvo će se najvjerovatnije pretvoriti u strastvenu romansu koja će vam donijeti iskreno zadovoljstvo.

Ribe koje već imaju porodicu ili partnera svoj odnos će unaprijediti i podići na viši nivo sa mnogo više topline, povjerenja i razumijevanja, prenosi Novi.ba.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije