Magazin

SVIMA KVARE RASPOLOŽENJE Ovim znakovima Zodijaka uvijek nešto smeta i stalno se žale

Ovim znakovima Zodijaka uvijek nešto smeta, stalno se žale, a kao rezultat toga, uspijevaju da vam pokvare raspoloženje.

Horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

Da vidimo o kome je riječ.

Djevica

Djevice su izuzetno ljubazne, sve dok stvari ne krenu naopako.

Oni su „skloni” da iskaljuju ljutnju ili razočaranje, posebno zato što imaju veoma velika očekivanja, uglavnom od sebe, a manje od drugih.

Uopšteno govoreći, puštaju da im smetaju male stvari, na primjer kada nešto nije tamo gdje su ostavili ili ne ide kako su planirali.

Pored toga, ovaj znak može da gunđa jer ne sluša. Ako živite sa Djevicom, dobro znate šta znači riječ „jadan“ i bez ozbiljnog razloga i način na koji funkcioniše, ubrzo prenijeti nezadovoljstvo na vas, pa čak i kada budete srećni ili uzbuđeni zbog dobre vijesti ili prijedloga.

Rak

Pročitajte još

Rakovi su mrzovoljni (čast izuzecima). Kada su u najboljem izdanju blistaju, kada ih neko povrijedi ili nekoga koga voli ih kritikuje, onda počinje sunovrat.

Osim toga, vrlo ozbiljno shvataju društvene razlike, (ako nisu bogati jer se onda stvar mijenja), odnose i razdvajanja ili porodične razlike. Žaljenje i jadanje, kao što je „svi osim mene imaju“ ili „da imam para, uradio bih ovo“ im nije strano.

A sve to i te kako utiče na raspoloženje ljudi u njihovoj okolini.

Ribe

Kao i Rakovi, i Ribe su veoma emotivni znakovi, sa čestim promjenama raspoloženja.

A tamo gdje su svi raspoloženi počinje njihova drama. Suzne oči, pognuta glava su registrovani znak da će uskoro početi jadikovanje i da ćete se jednom zauvijek oprostiti od svog dobrog raspoloženja, jer su i oni jedni od onih koji utiču na svoju okolinu i ispunjavaju je bilo pozitivnom ili negativnom energijom.

Jarac

„Uzemljenje“ je specijalnost Jarca i naravno da će vam baciti tu liniju ili vam dati onaj savjet koji će vas nespretno baciti na zemlju. Rijetko ćete dijeliti radost sa njim i slaviti zajedno, jer on uvijek pronađe manu svemu.

A to i te kako prenose na ljude u svojoj okolini.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije