Magazin

Ako se ova 4 horoskopska para sretnu ovog ljeta, to će biti LJUBAV ZA CIJELI ŽIVOT

Ljeto je uvijek uzbudljiv period. Pogotovo kada su u pitanju romanse. A zvijezde su riješile da ovoga leta umiješaju prste i naprave spojeve koji će biti dublji od mora.

par se ljubi
FOTO: V. ŽIVOJINOVIĆ/RINGIER

Riječ je o četiri horoskopska para kojima je suđeno da se pronađu. Njihov susret će da pretvori ljetnu avanturu u vezu sa perspektivom.

Evo kome su zvijezde namijenile talas emocija, ovaj ljubavni horoskop predviđa moćne veze u narednom periodu.

Lav i Vodolija

Magnetski šarm Lava je neodoljiv, posebno intelektualnoj Vodoliji.

Uostalom, Lav je centar svake zabave, a Vodolija će lako da se oduševi živahnim duhom Lava, čak i ako su previše zauzeti razmišljanjem o misterijama svemira da bi to rekli na glas.

Pročitajte još

Taj sjaj u njihovim očima nije samo odraz zvjezdane noći, to je znak duboke povezanosti. Zato je bolje da oboje zadržite ovo na svom radaru, jer ovo nije samo zabavna ljetnja avantura.

Rak i Strijelac

Rakovi su intuitivni, a Strijelčevi simbol slobodnog duha.

Dok Rak ima svoje emocije obmotane oko sebe poput udobnog peškira za plažu, Strijelac gradi kule od pijeska. Ali nemojte da vas zavara ova naizgled neusklađena dinamika.

Nježni Rak nudi Strelcu sigurno utočište u koje se može vratiti nakon avantura punih lutanja, a Strijelac izvlači Raka iz njegove ljušture radi zabave na suncu.

Škorpija i Ribe

Kada se ova dva vodena znaka spoje, može da bude teško upravljati talasima emocija.

Ali, ne brinite, ovo nije film katastrofe, više je poput sveobuhvatne romantične drame. Škorpija, sa svojim intenzivnim pogledom i zagonetnom aurom je misterija koja treba da bude riješena za Ribe sa snenim očima i otvorenim srcem.

Ribe, pripremite se, jer ronjenje u dubine duše Škorpije može da bude zastrašujuće, uzbudljivo, ali i krajnje očaravajuće. Zato smo sigurni da ovo neće da bude kratka, plitka ljetnja veza.

Bik i Blizanci

Smireni Bika u kombinaciji sa brbljavim Blizancima djeluje možda čudno.

Naime, Bik je prizemljen, praktičan i voli svoju udobnost. Blizanci su sa druge strane društveni leptir koji leprša s jedne ideje na drugu brže od utakmice odbojke na pijesku.

Ipak, Bik nudi Blizancima sigurno mjesto za sletanje, mjesto gdje mogu da odmore krila i da podijele svoje priče, a Blizanci unose dašak svježeg vazduha u život Bikova, remeteći njihovu rutinu svojom zaraznom energijom, prenosi Miss7.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije