Banjaluka

(FOTO) Nakon krova, gradiće tribine: Gradonačelnik sa saradnici u posjeti FK “Rekreativo”

Gradonačelnik Draško Stanivuković sa saradnicima posjetio je Fudbalski klub „Rekreativo“ u Česmi te poručio da je ovo izuzetno značajan kolektiv, koji će, nakon prijeko potrebne sanacije krova, uskoro biti u potpuno novom ruhu.

Draško Stanivuković posjetio FK Rekreativo
FOTO: SERGEJ ĆUKOVIĆ/GRAD BANJALUKA

Stanivuković je naglasio da je ideja da se svaka mjesna zajednica razvija.

-Fudbalski klub „Rekreativo“ je značajan fudbalski klub. Tu se okupljaju sva djeca, omladina – sve generacije. Smatrali smo da kada ovdje riješimo krov, uložimo 60 hiljada KM, ovaj klub će imati izvjesniju budućnost. Realtivno brzo su završeni radovi na krovu, a mi ćemo i dalje gledati koje su to njihove potrebe. Jedan dio odobrnika je inicirao amandman koji se odnosi na radove na krovu, a mi smo taj amandman podržali, što je jedan fin primjer da kada se hoće, može se zajedno i raditi – rekao je gradonačelnik.

Otkrio je da su, tokom posjete, dogovorili i izgradnju tribina. Stanivuković je rekao da su, pored ovog fudbalskog kolektiva, izdvojili značajna sredstva i za mnoge druge sportske kolektive u našem gradu.

Draško Stanivuković posjetio FK Rekreativo
FOTO: SERGEJ ĆUKOVIĆ/GRAD BANJALUKA
Kuća
FOTO: SERGEJ ĆUKOVIĆ/GRAD BANJALUKA
Kuća
FOTO: SERGEJ ĆUKOVIĆ/GRAD BANJALUKA

“Klub koji zaista funkcioniše”

Savjetnica gradonačelnika, Mirna Savić – Banjac, poručila je kako je gradska administracija srećna i ponosna zbog činjenice da je FK „Rekreativo“ konačno dobio krov na svom objektu.

-Godinama nisu izdvajana sredstva. Ovo je klub koji zaista funkcioniše, a koji okuplja zaista veliki broj mještana, djece i omladine sa ovog dijela grada. Zaista je bio trenutak da se počne sa ulaganjima i da se riješi ovaj problem koji je odavno trebalo da bude riješen – kazala je ona.

Pročitajte još

Jedan od fudbalera ovog kluba, Zoran Orašanin, poručio je kako su svi igrači zadovoljni urađenim, jer su prostorije bile devastirane.

-Mi smo tu prvenstveno radi druženja, ali su se poklopili i dobri rezultati, pa ćemo gledati da odemo u viši rang, posebno sada kada imamo uslove – ističe Orašanin.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije