Magazin

Ima “magičnu” privlačnost: Ovaj znak svi obožavaju, ali se oni najteže zaljubljuju

Previše voli sebe, svoj red i mir. Njena opsesivnost privlači ostale znakove Zodijake, ali ona ne daje ni tri pare na to. Ima i dubok smisao za humanost, metodičan pristup životu, često je nježna, ali oprezna.

horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

Zato je Djevica taj magičan znak koji privlači, a previše se ne interesuje za druge.

Djevica je, kao Bik i Jarac, zemljani znak, a oni vole konzervativne i organizovane stvari, ali i one koji od njih zavise. To su znaci koji vole da im je život sređen po fasciklama.

Merkur je vladajuća planeta, pa Djevice imaju dobro razvijen osjećaj za govor i pisanje, kao i za ostale oblike komunikacije. Ovo je njihova prednost u privlačenju partnera.

Pročitajte još

Većina je oduševljena pitkošću i rječitošću Djevica što zna da ih zanese i ponese. Međutim, ovaj znak se ne zaljubljuje i ne uklapa tako lako sa ostalima jer previše voli sebe i svoj red i mir.

Djevica zna da odbije kritikom ljudi oko sebe. Djevice više vole da imaju par stabilnih veza nego mnogo partnera. Životne partnere biraju po tome koliko osjećaju da su važni i potrebni u njihovom životu. Oni su posvećeni partneri koji s vremena na vrijeme vole izazove, piše Krstarica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije