Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Izbacivanjem samo JEDNE NAMIRNICE dovela liniju DO SAVRŠENSTVA

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Dželi Devout (27) iz Švedske doživjela je drastične promjene u svom izgledu, a lišila se jedne namirnice bez koje nije mogla bar tru puta nedjeljno. Danas izgleda i osjeća se sasvim drugačije.

Dželi je ljubitelj dobrih provoda. Nekada je, početkom 20-ih, najmanje tri puta nedjeljno izlazila sa prijateljima, a svaki od tih izlazaka propratila je ozbiljnim mamurlucima.

– Ne znam koliko sam tačno pila. Mnogo – rekla je Dželi, koja sada konzumira od jedne čaše do dvije čaše vina ili šampanjca svake druge nedjelje. A posljedica te promjene najvidljivije je na njenoj liniji.

Dželi se na “Instagramu” hvali promjenom koju je doživjela, a ona iznosi čak oko 20 kilograma.

Nekadašnji način života, koji je podrazumijevao ili izlaske ili sjedenje u sofi, odlučila je, kaže, da promijeni nakon što je pažljivije pogledala svoje fotografije u bikiniju.

– To je bio trenutak kada sam odlučila da stvari moraju da se promijene – kaže Dželi i dodaje kako je ubrzo počela da vježba kod kuće. Odmah je u prvim nedjeljama vidjela i prve rezultate i to je bio podsticaj da više ne pije alkohol.

– Jednostavno je nemoguće imati zdravo tijelo i duh uz toliko alkohola – priznala je.

ALCOHOL VS WATER ?? UNHEALTHY VS HEALTHY ?? UNHAPPY VS HAPPY ☹️? 20 VS 27 YEARS ??‍♀️?? . There is so many changes in how I look, how I feel, and how I live my life. ?? . I’ve never felt better, I have balance. I eat a doughnut ? followed by a salad ? I don’t drink alcohol ? often, I down my water ? and most importantly I’ve gone from hating myself to loving myself ❤️❤️??‍♀️ . People always ask how much I’ve lost, and I honestly don’t know what my highest weight was (not the picture) due to hating myself so much I didn’t weigh myself (probably around 75kg) and I don’t weigh myself anymore (lightest I’ve been 45kg, NOT HEALTHY MIND) ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ . Weight doesn’t matter, you matter. How you feel about yourself. Don’t focus on a number that can fluctuate 5kg in two days ??‍♀️??‍♀️ . I’ve now been “balanced” since the crazy party nights in Bali ?‍♀️? and I’m feeling SO good again! Party life ain’t for me! I rather be in sneakers ? then heals, and rather drink protein and smoothies ??? then sipping champagne ? . #ibs #transform #fit #fitspo #fitness #workout #weightloss #transformation #beforeandafter

A post shared by Jelly – Work hard see results (@jellydevote) on

Uz to je počela i njena uravnotežena ishrana. Alkoholna pića zamijenila je vodom, tri veća obroka dnevno sa pet-šest manjih u kojima je bilo dominantno zeleno povrće, zdrave masti i proteini, piše Blic Žena.

Bila je to velika promjena u odnosu na njenu nekadašnju ishranu koju su činila pržena jela i gazirana pića, bez imalo povrća. Ponekad bi sebe počastila krofnom. Četiri mjeseca kasnije imala je 13 kilograma manje.

– Kada sam se konačno natjerala da idem u teretanu, zaljubila sam se u fitnes i uživala u njemu više nego ikada. Najvažnije je da sam prestala sebe da mrzim – napisala je na “Instagramu” i dodala da sada ima mjeru i da se nikada bolje nije osjećala.

Svoj moto istakla je i kao osnovnu informaciju o sebi na “Instagram profilu”: vježbaj mnogo i vidjećeš rezultate.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO