Svijet

Izbo sugrađanina pa pobjegao njegovim automobilom: Policija ubicu pronašla 2 kilometra dalje od mjesta zločina

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Zapad" sproveli su intenzivnu akciju i u kratkom roku rasvijetlili teško ubistvo iz koristoljublja i počinioca lišili slobode.

policija Crne Gore
FOTO: SUZANA LUKOVIĆ / RINGIER

Naime, sinoć oko 20.50 dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obaviještena je od strane građana da je u mjestu Slano u blizini jedne porodične kuće od strane nepoznate osobe ubijen S. B.

Policijski službenici su odmah po prijavi izvršili blokadu šireg lica mjesta i područja Broćanac, te vršeći pretragu terena za nepoznatim izvršiocem koji se dao u bjekstvo sa lica mjesta, na udaljenosti od dva kilometra od mjesta izvršenja, locirali osobu P. Ć. (40) iz Nikšića, za koju se sumnja da je izvršilac tog djela, navedeno je u saopštenju crnogorske policije.

Pročitajte još

Od ranije poznat policiji

P. Ć. je uhapšen, a daljom pretragom terena policijski službenici pronašli su sredstvo izvršenja krivičnog djela – nož, kao i predmete koji se sumnja da potiču iz izvršenja krivičnog djela, dva mobilna telefona, 715 evra, bankovnu knjižicu, određenu količina zlata i satova, kao i pasoš.

Uviđajem koji je izvršen na licu mjesta utvrđeno je da je počinilac izvršio premetačinu u kući oštećenog, te da je nakon izvršenja krivičnog djela pokušao da pobjegne vozilom oštećenog, u čemu na taj način nije uspio.

Poznat je policiji iz prethodnog perioda po činjenju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Osumnjičeni P. Ć. će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost, piše Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije