Društvo

Izvučeni sretni DOBITNICI VELIKE NAGRADNE IGRE Mercatora

U Mercator centrima Ložionička Sarajevo i Borik Banjaluka danas je održano javno izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre “Moje brendove u korpu spremi i svoj stan Gorenje aparatima opremi!”

Izvučeni sretni DOBITNICI VELIKE NAGRADNE IGRE Mercatora
FOTO: MERCATOR

Izvučeno je ukupno 105 sretnih dobitnika fantastičnih nagrada kompanije Gorenje, a tok izvlačenja je pratila i nadgledala tročlana stručna komisija.

Nagradna igra je organizovana u saradnji s internacionalnim brendom Gorenje, a pravo učešća su imali svi kupci Mercatora koji su u protekla dva mjeseca obavili kupovinu u iznosu od najmanje 30 KM i više, i koji su prilikom kupovine kupili najmanje jedan artikal koji je na polici obilježen oznakom „Moji brendovi“.

– Veoma smo sretni što imamo priliku obradovati više od stotinu naših kupaca iz cijele Bosne i Hercegovine, koji su imali sreću da dobiju jedan od proizvoda renomiranog proizvođača kućnih aparata Gorenje. Sigurna sam da su posebno obradovani oni koji su dobili svih sedam aparata neohodnih svakom domaćinstvu. Imena dobitnika će, nakon provjere podataka, biti objavljena na našoj veb stranici www.mercator.ba. U ime kompanije Mercator BH i našeg partnera u ovom projektu kompanije Gorenje, čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem svim učesnicima nagradne igre – izjavilaje Martina Jakešević, voditelj projekata i kampanja Mercatora BH.

U ovoj nagradnoj igri sretni dobitnici su svoja domaćinstva uljepšali kućnim robotima, usisivačima, mikrotalasnim pećnicama, veš mašinama, mašinama za suđe, šporetima i kombinovanim frižiderima, a pet najsretnijih kupaca je nagrađeno sa svim nabrojanim aparatima, sasvim dovoljnim za kompletno opremanje svakog domaćinstva.

Mercator će i u sljedećim projektima nastaviti nagrađivati svoje vjerne kupce vrijednim nagradama.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije