Biznis

MERCATOR I PIKA TE VODE NA SKIJANJE Nova nagradna igra za vjerne kupce

Pred nama je sezona darivanja i iznenađenja, a Mercator i Pika Kartica nastavljaju da nagrađuju svoje vjerne kupce s novom nagradnom igrom pod nazivom “Mercator i Pika te vode na skijanje”, namijenjenu ljubiteljima planine, skijanja i zimskih radosti.

MERCATOR I PIKA TE VODE NA SKIJANJE Nova nagradna igra za vjerne kupce
FOTO: MERCATOR

Svi kupci, koji u bilo kojem Mercator prodajnom objektu izvrše kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više, uz provlačenje svoje Pika Kartice, automatski učestvuju u nagradnoj igri, koja traje od 15. novembra do 27. decembra ove godine, a izvlačenje dobitnika će se obaviti posljednjeg dana ove godine, 31.12.2020.

Nagradni fond se sastoji od 5 vaučera, koji uključuju 2 noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe u hotelu “Vučko” na Jahorini i trodnevnom ski-pas kartom za dvije osobe u “OC Jahorina”.

Uživajte u kupovini u Mercatoru uz Pika Karticu i možda baš vi budete jedan od sretnih dobitnika naše nagradne igre, koji će sa svojom dragom osobom provesti nezaboravne dane na olimpijskoj ljepotici, odmarati u čistom planinskom vazduhu i izuzetno lijepim smještajnim kapacitetima hotela “Vučko”, kao i svim ostalim pogodnostima koje pruža Jahorina.

Vaše je da uživate u kupovini, a za sve ostalo će se pobrinuti Mercator i Pika Kartica.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije