Biznis

Kompaniji m:tel priznanje za društveno odgovorno poslovanje

Tradicionalna manifestacija Izbor najuspješnijih u Republici Srpskoj održana je 31. marta 2023. u Banskom dvoru u Banjaluci, u organizaciji Privredne komore Republike Srpske.

Kompaniji m:tel priznanje za društveno odgovorno poslovanje
FOTO: M:TEL

Za 2022. godinu, kao naročito istaknutoj u sferi doprinosa razvoju korporativne društvene odgovornosti, i ovoga puta priznanje je dodijeljeno kompaniji m:tel.

Nagradu je u ime kompanije primio Milosav Parezanović, izvršni direktor za marketing i prodaju m:tel-a.

– Ime kompanije m:tel, otkako postoji, vezuje se za podršku zajednici, humanost, obrazovanje, kulturu, sport. Zato riječ m:tel, pored najsavremenijih telekomunikacionih usluga, asocira na strategiju poslovanja beskompromisno orijentisanu ka društvenoj odgovornosti! Zato ne čudi činjenica da je upravo ova kompanija godinama unazad nosilac najznačajnijih priznanja za društveno odgovorno poslovanje – naveli su iz kompanije m:tel povodom ove nagrade.

U prethodnoj godini, m:tel je nastavio da pomaže zajednici, odnosno svima kojima je pomoć bila potrebna u Republici Srpskoj i cijeloj BiH, a kroz akciju „Niste sami, imate prijatelje“ koja je pokrenuta 2021. godine i aktuelna do danas.

Kao i svih prethodnih decenija, i u 2022. godini podržavala je humane projekte, obrazovne ustanove i aktivnosti u promociji znanja, ustanove kulture i manifestacije koje su od značaja za zajednicu, kao i sportske događaje i klubove.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije