Zabava

Njih dvije su sinoć izbačene iz Zadruge “Planira da se pomiri sa bivšom ženom” (FOTO)

Finale rijaliti šou programa "Zadruga" se održava 8. juna, a sinoć su imanje u Šimanovcima napustile još dvije takmičarke, koje se neće boriti za nagradu od 70.000 evra.

Njih dvije su sinoć izbačene iz Zadruge “Planira da se pomiri sa bivšom ženom” (FOTO)
FOTO: GORAN SRDANOV/RINGIER

Naime, 27. mjesto u “Zadruzi” je zauzela Miljana Popović, dok je na 26. Šarmen Soraja.

On su odmah prokomentarisale aktuelna dešavnja u rijalitiju.

Šarmer je progovorila o odnosu sa Jovanom Tomić Matorom
FOTO: ZADRUGA / YOUTUBE/SCREENSHOT

– Ispunila mi se želja da večeras idem kući. Ja sam rekla i u početku, da ću biti ono što jesam. Nisam se nametala, nisam puno komentarisala, možda sam mogla, ali.. Svakakvih situacija je bilo u kući, nisam se nervirala, nisam ulazila ni u kakve fizičke kontakte. Primjetila sam da čim popiješ kafu, popričaš, odmah se stvaraju teorije zavjere – rekla je Šarmen.

Šarmen je progovorila o odnosu sa Jovanom Tomić Matorom.

– To je krenulo sve spontano. Jako smo slične, tu smo se poklopile energetski, ali smo brzo ušle u bilo šta. Dopale smo se jedna drugoj, tu je bila ta neka tenzija. Jednostavno, vidjeli smo da je to tenzično. Ona je ušla da misli na sebe sve to, odraslim razgovorom smo riješili. Nismo ništa pričale, rekle smo da ćemo ostati u kontaktu sigurno- rekla je Šarmen za odnos sa Matorom, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Šarmen mi je od početka djelovala namazano, vrlo namazano. Sve tu negdje je imala tu tendenciju- rekla je Miljana.

– Ti govoriš o sebi, ne o meni – rekla je Šarmen.

– Ispod mire, trista vire, to mi je za Šarmen – rekla je Miljana

– Ja sam dobra dok me ne isprovociraš. Imala sam par rasprava, ali me nisu dirali, ni provocirali – rekla je rijaliti učesnica.

Šarmen i otkrila u kakvom je odnosu bila sa Zvezdanom.

– Sa Zvezdanom nije bio nikakav flert, tu sam se ja onda zezala da dolazim u komšiluk. A šapice je video ko je trebalo da vidi, pa je Janjuš rekao da je izbrojao tri. Bila sam i u kupaćem, moglo je da se vidi – rekla je Šarmen.

Onda se uključila i Miljana.

– Blejala sam kod njih u izolaciji. Zvezdan je po meni bio generalno takav sa svima. On nije imao namjeru prema meni to, nego smo se sprdali svi zajedno. Između mene i Janjuša da, to je neki odnos koji je bio. Janjuš je isticao da želi da obnovi odnos sa Enom i onda taj neki momenat u kući, ne znam baš… Govori kako hoće njoj da se vrati, ali ga ona masira – rekla je Miljana.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije