Zabava

Ko će odnijeti 70.000 evra: Njih troje su glavni favoriti za pobjedu u Zadruzi 6 (FOTO)

Posljednju sezonu rijalitija Zadruga 6 obilježila je prevara Zvezdana Slavnića sa Anđelom Đuričić.

Ko će odnijeti 70.000 evra: Njih troje su glavni favoriti za pobjedu u Zadruzi 6 (FOTO)
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Nakon toga, ulazak njegove bivše Ane Ćurčić zauvijek je promijenio tok rijalitija.

Glavni akteri su postali preko noći zvijezde tabloida i dobili ogroman publicitet zbog sramne prevare pred kamerama. Poslije diskvalifikacije Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića samo nekoliko dana pred rijaliti, postavilo se logično pitanje: Ko će biti pobjednik? Kako napominje izvor, najveće šanse za pobjedu ima Ana Ćurčić.

– Ana je glavni favorit za pojbedu od 70.000 evra. Ako se gleda logika rijalitija, da žrtva najbolje prolazi, Ana onda ubjedljivo ima najviše šanse za prvo mjesto. Prolila je suze, doživjela javnu prevaru i svog sada već bivšeg partnera gledala sa ljubavnicom nekoliko mjeseci u rijalitiju. Nije joj bilo nimalo prijatno, osjećala se poniženo i uniženo od strane Zvezdana Slavnića. Neki čak govore i da je bila hrabra što se uopšte upustila u avanturu zvanu rijaliti – priča izvor i dodaje:

Ana Ćurčić gostuje u emisiji
FOTO: MAGAZIN IN/YOUTUBE/SCREENSHOT

– Ivan Marinković ima velike šanse za pobjedu. Ove sezone se pokazao u dobrom svjetlu. Zakopao je ratne sjekire sa porodicom Kulić, a i najemotivniji momenat je bio kada se poslije dužeg perioda pomirio sa sinom Željkom. O njihovom susretu u rijalitiju su svi pričali, a mnogi gledaoci su navodili da su se rasplakali zbog emotivnog prizora – poručuje izvor i napominje da veliku šansu ima i Aleksandra Nikolić.

FOTO: PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

– Postoji mogućnost da dobar plasman ima i Aleksandra Nikolić. Ona je jedan od glavnih favorita u Zadruzi. Javno je ostavila Dejana, nije htjela da ga prevari, samim tim je bila iskrena. Narod je to kod nje prepoznao, a iz prethodne sezone ima veliko glasačko tijelo. Njeni fanovi su veoma strastveni i nije im teško da za glasanje ulažu i po 10.000 evra. Ostaje da se sačeka finale koje je za par dana kada će se saznati ko je pobjednik rijalitija – zaključuje izvor.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

BEZ RIJALITIJA, NE ZNAJU GDJE ĆE

Mnogi takmičari, poput Zorice Marković i Lepog Miće, koji su već godinama u rijalitiju nakon gašenja istog teško će se navići na život van kamera, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Navikli su na lagodan život i ogroman novac koji su zarađivali u rijalitiju. Skoro da su zaboravili na svoje primarne profesije i sigurno je da neće znati gdje će i šta će, samo je dio onoga što se može pročitati ovih dana na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije