Zabava

VELIKO SUPERFINALE ZADRUGE Njih dvoje su sinoć ispali, uskoro slijedi borba za 50.000 evra (FOTO)

Večeras se završava šesta sezona rijaliti šou programa Zadruga, a 14 superfinalista je ostalo u Bijeloj kući da se bori za novčanu nagradu od 50.000 evra.

Zadruga 6 imanje
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Nako 10 mjeseci provedenih u rijalitiju, učesnici će otići svojim kućama. Mjesecima unazad pratili smo dešavanja u Zadruzi. Bilo je tu svega, svađa, suza, preljuba, razvoda, rađale su se nove ljubavi, a bila je i vjeridba.

Zadrugarke uveliko počinju sa spremanjem

Učesnice rijalitija otrčale su do salona ljepote u Bijeloj kući kako bi se spremile za veliko superfinale.

Zadrugari u studiju
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIR

Šok obrt dogodio se sinoć kada je voditeljka Dušica Jakovljević pred svima pročitala hitno saopštenje.

– Superfinale se obustavlja zbog nepovoljnih vremenskih prilika! Nastavak superfinala je sutra od 18 časova, tad kreće dio nazvan “zagrijavanje” – kazala je ona.

Dvoje zadrugara napustilo sinoć Bijelu kuća

Lepi Mića prvi je među zadrugarima napustio sinoć imanje u Šimanovcima. Ognjen Amidžić saopštio je da on ima najmanje glasova.

Pročitajte još

Nakon njega, sa cimerima se pozdravila Jovana Tomić Matora i napustila je rijaliti Zadruga 6 u superfinalu, malo poslije Lepog Miće. Zauzela je 15. mjesto, a dočekala ju je Ermina Pašović, prenosi Blic.

14 superfinalista

Ana Ćurčić, Maja Marinković, Aleksandra Nikolić, Zorica Marković, Filip Car, Bilal Brajlović, Milica Veselinović, Ivan Marinković, Sanja Grujić, Marko Janjušević Janjuš, Marko Stefanović, Anita Stanojlović, Nenad Lazić Neca i Sanja Grujić boriće se za prvo mesto u rijalitiju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije