Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NOVI OKRŠAJ NA TVITERU Mektić osuo salvu psovki i uvreda, Kovačević ga nazvao BESTIDNIKOM

Politika
Autor:

Foto: Srpskainfo

Ministar bezbjednosti BiH u tehničkom mandatu Dragan Mektić ušao je u novi okršaj na Tviteru. Ovaj put je salvu psovki i uvreda osuo na Radovana Kovačevića, portparola SNSD i savjetnika predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Povod je bilo jučerašnje upozorenje Kovačevića da svi koji pozivaju na formiranje Savjeta ministara i vlasti na nivou BiH bez SNSD pozivaju na klasično rušenje demokratskog poretka.

– Još licemjernije je da to rade oni iz Republike Srpske koji trenutno na račun građana Srpske i BiH primaju platu i u Savjetu ministara i u Parlamentarnoj skupštini BiH kao što su Dragan Mektić i Mirko Šarović – naglasio je, između ostalog, Kovačević.

Mektić je odgovorio brutalno, na način neprimjeren javnom govoru, a posebno funkcijama na kojima se nalazi.

– Špirić, Radmanović, Majkić i bratija što uzima plate u Parlamentu BiH, a ne dolaze na sjednice, to vam se ne gasi – napisao je Mektić, koji je ujedno i poslanik SDS u Predstavničkom domu BiH.

Kovačević je uzvratio, nazivajući Mektića bestidnikom.

– Jeste, primaju platu, ali ti bestidniče primaš DVIJE PLATE i usuđuješ se držati lekcije. Znaš samo psovati, pa je logično da ne razumiješ političke procese i to da ucjenjivačima ne damo legitimitet novog saziva parlamenta za tehnički mandat Savjeta ministara – napisao je Kovačević.

Njihova prepiska izazvala je pažnju pratilaca na Tviteru. Dok su jedni osuđivali korištenje neprimjerenog rječnika i opravdavali Mektićevu platu jer on dolazi na sjednicu, drugi su optuživali ministre u tehničkom mandatu rječima da “gubitnici izbora po svaku cijenu žele sačuvati fotelju”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO