Zabava

PRAVI ŠMEKER Sin Dragana Bjelogrlića uskoro na malim ekranima (FOTO)

Na jesen sa emitovanjem počinje druga sezona serije “Senke nad Balkanom”, čiji autor je Dragan Bjelogrlić, a publika će u novim epizodama imati priliku da gleda i njegovog sina Alekseja Bjelogrlića.

PRAVI ŠMEKER Sin Dragana Bjelogrlića uskoro na malim ekranima (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM

Aleksej je nedavno upisao glumu, a šuškalo se da će zaigrati baš u tatinom novom projektu. Da je dobio jednu od uloga u “Senkama nad Balkanom” potvrđeno je sada, kada su se pojedini kadrovi u kojima on igra pojavili u spotu za numeru iz serije.

Riječ je o pjesmi pod nazivom “Barjak”, koju izvodi slovenačka grupa “Sestre”.

Foto: Screenshot Youtube
Foto: Screenshot Youtube

U drugom delu jednog od najgledanijih regionalnih TV serijala autor Dragan Bjelogrlić spremio je još ambiciozniji dramski prikaz skrivene istorije Balkana, a muzika koju je osmislio “Magnifico” u svom originalnom pristupu u potpunosti prati misterioznu i napetu radnju.

Početak emitovanja nastavka “Senki nad Balkanom” planiran je sredinom oktobra, a u drugoj sezoni uživaćemo u rolama koje tumače Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Leoni Paraminski, Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu, Igoru Đorđeviću i Petru Strugaru.

(Blic)