Magazin

"Zato morate da imate čekić pri ruci" Pogledajte scenu sa plaže zbog koje se i paradajz turisti hvataju za glavu (VIDEO)

Dobar „paradajz turista“ izgleda mora da ima mnogo vještina – između ostalog, mora da zna kako se pravi savršen sendvič za plažu, kad je pravo vrijeme da se postavi peškir, i kako se učvršćuje suncobran, ako već na plaži nema prirodnog hlada.

Ljudi na plaži
FOTO: MANUEL BRUQUE/EPA

Šalu na stranu, snimak koji je na stranicu Podgoričkog vremeplova stigao iz Sutomora nasmijao je i one koji se deklarišu kao paradajz turisti.

– Ukoliko ste imali problema sa postavljanjem suncobrana, evo jedan inovativni način koji može da vam pomogne, samo uzmite u obzir da morate imati čekić pri ruci – stoji u potpisu snimka na kojem se vidi muškarac koji čekićem udara po vrhu suncobrana.

„Naravno, bez čekića se ne ide na plažu u Sutomore“, spremno su dočekali pratioci priliku da se našale.

Pročitajte još

„Prošle godine se namučio, e ove neće!“; „Jer sem suncobrana i ležaljki na more moraš nositi i građevinski alat“; „Brat, 100 odsto ima lemilicu, fritezu i sabrana djela Meše Selimovića“, neki su od komentara, piše Nova.

Ipak, neki su se fokusirali na druge nedostatke ovog „inovativnog načina“ postavljanja suncobrana. „Nabija gornju šipku u ovu dolje i ništa ne ulazi u pijesak“; „I maltretira sve oko sebe! Još motorku da upali da ga malo skrati“, komentarišu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu