Magazin

Astrolozi predviđaju veliku sreću i bogatstvo: Njima će u 2023. godini sve ići od ruke, provjerite da li ste među ova 4 znaka

Na pragu 2023. godine astrolozi širom svijeta daju prognoze za narednu godinu.

Astrolozi predviđaju veliku sreću i bogatstvo: Njima će u 2023. godini sve ići od ruke, provjerite da li ste među ova 4 znaka
FOTO: SHUTTERSTOCK

Izrazito poštovani indijski astrolozi predviđaju veliku sreću i bogatstvo za četiri horoskopska znaka koje naredne godine očekuju velike promjene nabolje.

Provjerite da li ste među njima i, ako jeste, možemo samo da vam kažemo blago vama.

Vrisha (Bik), od 21. april do 21. maj

Tranzit Jupitera prolaziće kroz vaše 11. polje sve do 22. aprila 2023. i donijeti vam izuzetno povoljan period za pokretanje novog posla, ulaganje u karijeru i poznanstva sa uticajnim i moćnim ljudima koji će prepoznati vaš potencijal.

Pročitajte još

To vrijeme karakteriše i povećanje bogatstva, štednja koja vama ne pada teško jer ćete taj novac investirati i uvećati. Nakon 22. aprila Jupiter prelazi u vaše 12. polje tajni, pa su mogući nepredviđeni troškovi, zato na vrijeme napravite dobar plan budžeta za narednu godinu.

Kanja (Djevica), od 22. avgusta do 23. septembra

Vi ćete biti pravi sretnici naredne godine. Do 22. aprila Jupiter prolazi kroz vaše 7. polje partnerstva, što će vam donijeti vjenčanje i ulazak u bračnu luku. To će biti sjajan period za saradnju sa kompanijama iz inostranstva i bilo koja vrsta ugovora biće veoma dobra za vas. I nakon 22. aprila 2023. ostajete među sretnicima, samo što će se fokus pomeriti ka sticanju novca. U ovom periodu igrajte samo na sigurno i izbjegavajte rizik jer ćete jedino tako uspjeti u svom naumu.

Dhanu (Strijelac), od 23. novembar do 22. decembar

Pripremite se za poboljšanje i napredak na svim životnim poljima. To se posebno odnosi na uslove života, pa je veoma moguće da ćete kupiti veći i ljepši stan ili kuću, samo vodite računa da zbog toga ne ulazite u spor sa familijom. Bilo koja vrsta kupovine nekretnina do 22. aprila biće uspješna dokle god vam Jupiter bude tranzitirao 4. poljem. Budite oprezni na polju karijere i izbjegavajte ulaganje novca u sumnjive projekte. Poslije 22. aprila imaćete poteškoće sa djecom, a ključ za prevazilaženje problema jeste iskrena komunikacija i razumijevanje. Poslije 22. aprila igrajte lutriju, veoma je moguće da ćete dobiti pozamašan dobitak

Kumbha (Vodolija), od 21. januar do 19. februar

Tranzit Jupitera kroz vaše 2. polje do 22. aprila može vam donijeti uvećanje bogatstva i mogućnost za zaradu novca kroz dodatni posao koji vam je dosad bio hobi. Posvetite se porodici, posebno djeci, i pokušajte da svijet “gledate” iz njihovog ugla kako biste ih bolje razumjeli.Obratite pažnju na zdravlje i promijenite navike, posebno kad je u pitanju ishrana, piše Magazin Novosti.

Što se tiče perioda poslije 22. aprila, pokušajte da izbjegnete konflikte na poslu. Posebno vodite računa kome šta pričate u povjerenju da to ne bi stiglo do vaših  šefova. Zato je najbolje da držite jezik za zubima i nikako se ne povjeravate kolegama koje to mogu da iskoriste protiv vas.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije