Magazin

Blago njima: Ova 3 horoskopska znaka imaće najviše sreće u januaru

Počela je nova godina. Nakon bezbrižnog prazničnog perioda, dolazak januara za mnoge označava povratak u stvarnost.

Blago njima: Ova 3 horoskopska znaka imaće najviše sreće u januaru
FOTO: SHUTTERSTOCK

Pred nama je mjesec koji će obilježiti nekoliko astroloških aspekata, od kojih je vjerovatno najvažniji retrogradni Merkur u Jarcu. Uprkos njegovom haotičnom uticaju, za mnoge će ovo biti srećan mjesec, a ponajviše za ova tri znaka.

Vodolija

Vodolijama će početak godine ostati u lijepom sjećanju. S Venerom u njihovom znaku, biće optimistični, druželjubivi i uživaće u životu. Ovo je pogodno vrijeme za nove susrete i romantične doživljaje, dok će parovi dobiti priliku zbližiti se. Kraj mjeseca donosi im sreću na poslovnom i financijskom planu.

Pročitajte još

Jarac

Iako će im retrogradni Merkur kvariti planove sve do 17. januara, druga polovina mjeseca biće im prilično povoljna. Doživjeće uspjeh na poslu, pa tako mnoge očekuje napredovanje ili pronalazak bolje plaćenog radnog mjesta. Sam kraj mjeseca rezervisan je za ljubav. Samci bi mogli ostvariti zanimljivo poznanstvo, dok će parovi postati prisniji, prenosi N1.

Ribe

Ribama će početak godine donijeti priliku da poboljšaju odnose s ljudima koje vole, ali i da učvrste poslovne kontakte. Podrška okoline donijeće im uspjeh na poslovnom planu. Intuicija će ih voditi kroz život pa će donositi mudre odluke, a jedino na što bi trebali paziti je da se ne svađaju s članovima porodice. Krajem mjeseca Venera ulazi u njihov znak i donosi im ostvarenje ljubavnih želja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije