Banjaluka

Dodik čestitao praznik “Banjaluka prepoznatljiv i moderan grad Srpske i regiona”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Banjaluka zaslužno postala prepoznatljiv i moderan grad u Srpskoj i regionu i izrazio je uvjerenje da će i u budućnosti nastaviti putem razvoja i velikog napretka.

Dodik čestitao praznik “Banjaluka prepoznatljiv i moderan grad Srpske i regiona”
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

, uz ogromnu podršku republičkih institucija koje su uvijek davale svoj maksimum u ostvarenju mnogih važnih projekata.

“Kao vodeći administrativni, politički, privredni, univerzitetski i kulturni centar, Banjaluka je zaslužno postala prepoznatljiv i moderan grad u Republici Srpskoj i regionu”, naveo je Dodik u čestitki svim građanima i rukovodstvu Banjaluke povodom 22. aprila – Dana grada i 78 godina od oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu.

Pročitajte još

Dodik je naglasio da se tokom godina Banjaluka razvijala i rasla na veliku radost svih njenih građana i brojnih turista koje privlači svojim prirodnim ljepotama i kulturno-istorijskim znamenitostima, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

“Svim građanima i rukovodstvu Banjaluke čestitam Dan grada sa željom da svi zajedno nastavimo da gradimo i razvijamo Banjaluku na dobrobit svih njenih stanovnika, ali i cijele Republike Srpske”, navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske. /kraj/ddp

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije