Politika

"Fuj, odvratno i užasavajuće" Borenović tvrdi da je kriza izazvana da bi UIO BiH kupila zgradu od Dodikovog kuma

Samo ove riječi opisuju “poštene” Trojkaše, HDZ i Dodika: Fuj, odvratno i užasavajuće.

Branislav Borenović
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

To je saopštio predsjednik PDP, Branislav Borenović, nakon što su se pojavile informacije da je Savjet ministara BiH danas izdvojio dodatne milione maraka za kupovinu zgrade za smještaj UIO BiH u Banjaluci.

Očekuje se saopštenje za javnost nakon sjednice.

– Sve su radili da Dodikovu kumovsku zgradu kupe parama Srba, Bošnjaka i Hrvata… I sada je sve leglo, nema više pitanja Ustavnog suda, pitanje imovine ne postoji, Šmit više nije turista, nema galame, a Dodik je srećan i bogatiji za 100 miliona kumovskih narodnih para.

Opet je slagao narod i zgazio Narodnu skupštinu Republike Srpske i naplatio svoju odvratnu, perfidnu i jadnu prevaru – objavio je Borenović na društvenim mrežama.

Kako kaže, valjda sada svi znaju da Dodiku i SNSD apsolutno nije stalo do Republike i naroda, nego samo do “njihovih prokletih ličnih interesa i paretina”.

Pročitajte još

– Gladnim prokletnicima je uvijek malo i samo znaju da “patriotski” otimaju i grabe. Pozivam pravosuđe ove zemlje, ako ga ima, da naloži hapšenje korumpiranih političara iz vladajuće bratske DodikTrojkaHdz koalicije koji su sve ovo radili da zajedno Dodiku i njegovom kumu obezbjede ogromne novce suprotno zvaničnim odlukama Parlamenta BiH i bilo kojim normalnim vrijednosnim principima. Ima li sad posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske na vidiku – pita Borenović.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije