Politika

“Opet si proklizao” Borenović odgovorio Dodiku (FOTO)

Predsjednik PDP Branislav Borenović odgovorio je na današnje prozivka lidera SNSD Milorada Dodika kako “nema drugog posla nego da iznosi lažne tvrdnje i glumi patriotu”.

“Opet si proklizao” Borenović odgovorio Dodiku (FOTO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Borenović je na Tviteru objavio da će, za razliku od Dodikovih partnera iz vlasti na nivou BiH glasati protiv prijema tzv. Kosova u Savjet Evrope, te da će se uskoro vidjeti kako će ko glasati u Narodnoj skupštini Republike Srpske o inicijativi da se hrvatski predsjednik Zoran Milanović proglasi nepoželjnim.

– Opet si proklizao. Borenović će, kao jedini član mimo tvoje BH koalicije, glasati protiv. Ostala četiri su tvoji vladajući drugari, sa njima sve proigravaš. A vidjećemo da li smiješ glasati u Parlamentu Srpske da osudimo Milanovićeva odlikovanja i da ga proglasimo nepoželjnim – naveo je Borenović.

Pročitajte još

Podsjećamo, predsjednik PDP na današnjoj konferenciji za medije prozvao je lidere aktuelne vlasti u Srpskoj zbog načina glasanja oko prijema tzv. Kosova u Savjet Evrope, uvreda na račun porodice Đoković, kao i odlikovanja koja je Zoran Milanović u Derventi dijelio pripadnicima 103. brigade HVO.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu