Biznis

Gubitak kilograma i zdravlje

Optimalna tjelesna težina je veoma važna za zdravlje i funkcionisanje cjelokupnog organizma.

Gubitak kilograma i zdravlje
FOTO: SAFFRANEX/PROMO

Ne samo gojaznost, već i višak kilograma može prouzrokovati niz zdravstvenih tegoba kao što su povišen holesterol, loša cirkulacija, dijabetes, problem sa srcem i drugo.

Pored zdravstvenih problema, višak kilograma loše djeluje i na psihu, te kod gojaznih osoba izaziva psihičke probleme, od povlačenja u sebe, niskog samopouzdanja, loše koncentracije, anksioznosti, pa sve do ozbiljne depresije.

Ukoliko želimo lijepo tijelo i zdrav organizam, ovom problemu moramo pristupiti ozbiljno i izabrati najbolje za sebe. Nakon detaljnih analiza, sa više stručnih instanci je potvrđeno da je Saffranex potpuno prirodan i zdrav suplement koji pomaže mršavljenje na više nivoa.

Rezultati su najprije vidljivi u obimu struka i butina, organizam se detoksira, a raspoloženje popravlja. Sve ovo je moguće zahvaljujući šafranu i patentiranom sastojku Sinetrol®Xpur, koji sadrži kompleks mediteranskih citrusa i guarane.

Saffranex možete poručiti preko sajta www.saffranex.ba ili pozivom na – 033 975 680! Iskoristite promo cijenu za dvije bočice!

FOTO: SAFFRANEX
FOTO: SAFFRANEX

A.E.