Zabava

Haos u tržnom centru zbog Anđele Đuričić: Brukala se kao niko u rijalitiju, a sada je fanovi mole za sliku

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon raskida sa 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, boravila je neko vrijeme kod svojih roditelja u Crnoj Gori, a sada se nakon dužeg vremena ponovo vratila u Beograd.

Anđela Đuričić, slikanje sa fanovima
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ / RINGIER

Anđela posljednjih dana boravi u Beogradu, a paparaco Blica, uhvatio je Crnogorku kako šeta tržnim centrom u Beogradu, dok je fanovi mole za sliku i svi se pitaju kako je to moguće, obzirom da se u rijalitiju obrukala kao niko do sada.

Naime, Anđela je obukla beli top i šorts, dok je preko imala ogrtač, a ruke su joj bile pune kesa markiranih stvari. Fanovi su joj prilazili i pozdravljali je, a ona se bez trunke blama i sa osmijehom na licu slikala sa njima.

Pročitajte još

Podsjetimo, Anđela je nedavno otkrila detalje raskida sa Zvezdanom Slavnićem.

– Došla sam kući, potreban mi je odmor. Renoviramo apartmane, sad je sređivanje, kuća se prodaje već par godina unazad. Ako neko ima para, može da dođe da je kupi – rekla je Anđela na početku, a onda se osvrnula na raskid sa Zvezdanom.

– Izabrala sam svoju porodicu, svoj mir i svoju budućnosti i sebe na prvom mjestu. Želim da budem prava Anđela, da sebe izgradim u pravom svijetlu sa ljudima koji su me vrijedni. Dobre stvari su krenule da mi se dešavaju. Zahvalna sam što sam krenula pravim putem. Ja kad odlučim nešto, to je kraj. Sad idem u neke nove pobijede – rekla je ona za “Hype”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu