Svijet

Jeftino, ali samo za domaće: Zanimljiv oglas za apartman na moru oduševio Hrvate i iznervirao sve ostale

Zanimljiv oglas osvanuo je na jednoj društvenoj mreži u grupi Apartmani Hrvatska gdje je jedan Dalmatinac odlučio da iznajmljuje svoje apartmane u mjestu Seline, ali samo Hrvatima i to po znatno povoljnijim cijenama nego što su trenutno na tržištu.

Jeftino, ali samo za domaće: Zanimljiv oglas za apartman na moru oduševio Hrvate i iznervirao sve ostale
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Ma ja ove godine iznajmljujem samo domaćim ljudima apartmane, imam jedan (apartman) za dvoje, jedan za troje i jedan za osam osoba. Pošto su se cijene sve napumpale kao gume za plivanje prije plaže, pošto je 100 grama zimske salame 15 kuna (oko četiri KM) na akciji, pošto je mlijeko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta – napisao je, prenosi Poslovni dnevnik.

Onda je nastavio:

Pročitajte još

– Pošto si nekad za 1.500 kuna (oko 380 KM) mogao da kupiš dobar bicikl, a sad ne možeš nikakav, pošto sam video u jednoj prodavnici da se prodaje posebno onaj ravni dio stola na koji se stavljaju tanjiri, a posebno noge od stola, pošto bermude koštaju šest evra, a prije su bile 20 kuna (oko pet KM), ja ne znam evo. Pošto “funkcionalna majice” u jednom trgovinskom lancu košta 20 evra, ne razumijem kakva je “nefunkcionalna majica”. Šta, nema rupu za glavu? Pošto je auto prije bio sto hiljada kuna (oko 26.000 KM), a sad je 160 (oko 40.000 KM), ja iznajmljujem:

– za dvije osobe – za 45 evra

– za tri osobe – za 55 evra

za osam osoba – za 130 evra

Vlasnik apartmana je dalje napisao da u smještaju ima: klima, internet, roštilj, mašina za veš i televizor.

Naglasio je da do centra mjesta ima 150 metara, a do “plaže na koju možeš leći kao čovjek pod bor” 350 metara.

– Ima svašta jeftino da se pojede ako ćeš u restoran, a ako nećeš, skuvaš u apartmanu testeninu i poliješ s tri paradajza i eto ti večere. Eto, otvaram 1. juna, zatvaram 30. septembra – napisao je.

Na kraju je dodao kakav je pogled.

– Kroz prozor, more ne vidim od stričevih votova, nije hteo da ih sruši – našalio se on.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije