Magazin

Mjesec koji donosi velika iznenađenja: Ovim horoskopskim znakovima 4. januar može promijeniti život

Prvi mjesec 2023. godine može donijeti mnoga iznenađenja.

Mjesec koji donosi velika iznenađenja: Ovim horoskopskim znakovima 4. januar može promijeniti život
FOTO: SHUTTERSTOCK

Evo koji datumi prema horoskopu će biti najsrećniji za horoskopske znakove.

Ovan

Januar 2023. donijeće Ovnu mnogo lijepih događaja i oduševiće vas novitetom. Ovaj mjesec biće bogat društvenim događajima, prijatnim susretima sa starim poznanicima i malim karijernim podvizima. Sreća će pratiti Ovna cijeli januar, a čak i lutanja mogu vas na na kraju dovesti do željenog rezultata. Druga polovina mjeseca je povoljna za rad na sebi – uradite korekciju figure ili naučite nova znanja.

Srećni dani u januaru:

13. januar – pripremite se za dugo očekivane vijesti iz oblasti karijere;

22. januar – započnite put do idealne figure;

26. januar – očekuje vas novčana sreća.

Pročitajte još

Bik

Januar će Biku donijeti neobičnu žeđ za promjenama. Poželjećete da ažurirate svoje neposredno okruženje i proširite krug poznanstava. Vjerovatno je da će u prvoj polovini januara Bikovi imati zanimljive susrete koji će u budućnosti imati ozbiljan uticaj na polju karijere. Već u trećoj dekadi mjeseca možete da očekujete da će vam novi poznanici značiti na polju karijere.

Srećni dani u januaru:

12. januar – upoznaćete ljude koji će odigrati značajnu ulogu u vašoj karijeri

20. januar je pozitivno vrijeme za traženje kreativnih ideja.

Blizanci

Prvi mjesec u godini natjeraće Blizance da se upuste u rješavanje važnih službenih pitanja koja se ne mogu izbjeći. Očekuju se promjene i na ličnom planu. U posljednjoj dekadi mjeseca Blizance čeka neočekivano prepoznavanje druge polovine, što se može tumačiti prilično dvosmisleno. Krajem januara 2023. bićete fokusirani na stručno usavršavanje koje vam omogućava da otvorite nove horizonte.

Srećni dani u januaru:

4. – odlično vrijeme za promjenu slike;

14. – podignite svoje poslovne veze na novi nivo;

23. – konačno ćete riješiti stara finansijska pitanja;

27. – povoljno vrijeme za izgradnju ličnih odnosa.

Rak

Januar 2023. donosi Rakovima pozitivne sastanke i priliku da pokažu svoje talente. Imaćete priliku da pokažete svoje sposobnosti ne samo na poslu, već i da pokažete lična dostignuća među prijateljima. U drugoj polovini mjeseca Rakovi će željeti da ažuriraju unutrašnjost kuće ili da obave manje popravke. Krajem mjeseca, slobodni predstavnici znaka mogu sklopiti poznanstva koja će se razviti u romantičnu zajednicu.

Srećni dani u januaru:

16. – imate šansu da kontroverznu situaciju preokrenete u svoju korist;

20. – je idealan datum za romantične sastanke i sastanke

Lav

Početkom 2023. godine Sunce, koje se nalazi u šestom polju Lava, daće predstavnicima ovog znaka nevjerovatno moćan energetski potencijal i postaviti smjernice za karijeru. Januar će za vas proći u znaku postignuća na poslu i kreiranja novih velikih projekata. Osim toga, Lavovima se pruža šansa da se bave starim slučajevima i zatvore sva nerešena pitanja. Vaši glavni saveznici biće koncentracija, pažnja i odgovoran pristup.

Srećni dani u januaru:

4. – dobićete važne informacije koje treba koristiti za postizanje ciljeva u karijeri;

14. – Venera u sedmoj kući daje Lavu mogućnost da uspostavi lične odnose;

19. – koristite aktivan nalet fizičke energije da radite na svojoj figuri;

23. – dobićete zanimljivu ponudu prijatelja vezanu za razvoj poslovanja

27. – romantičan datum.

Djevica

Januar 2023. Djevicama dati veliki naboj živahnosti i nevjerovatan uspon. Konačno ćete moći da zatvorite neke kućne probleme i zadovoljite pozitivno raspoloženje domaćinstva. Savjetuje im se da iskoriste povoljno vrijeme za proširenje svojih radnih projekata. U drugoj polovini mjeseca vaš trud će se u potpunosti isplatiti, a Djevice će moći da nađu važne stvari.

Srećni dani u januaru:

11. januar je povoljno vrijeme za postavljanje novih ciljeva;

25. januar – zagarantovani su vam sudbonosni susreti;

29. januar je savršen datum da osvježite svoju vezu sa vašom partnerom.

Vaga

Veći dio januara 2023. biće relativno miran za Vagu. Bićete fokusirani na rješavanje porodičnih pitanja. Na sreću, optimizam Vaga potrajaće bar do kraja mjeseca. U drugoj dekadi januara, zvijezde preporučuju da se odlučite za najvažnije životne smjernice i počnete da radite na rezultatu.

Srećni dani u januaru:

13. – angažuju se na proširenju stručnog znanja;

22. – idealno vrijeme za komunikaciju sa porodicom i djecom;

30. – povoljan dan za kupovinu kućnih aparata

Škorpija

Januar 2023. će promijeniti finansijsku situaciju Škorpija nabolje. U prvoj dekadi mjeseca očekuje vas spontani priliv sredstava, koji će doći iz neočekivanog izvora. Uzmite trenutnu situaciju kao poklon od zvijezda i iskoristite dobijeni poklon za razvoj ličnih projekata. Škorpije se podstiču da vode računa o sebi i njeguju svoje srce, tijelo i um. Druga polovina januara idealna je za promjene u načinu ishrane.

Srećni dani u januaru:

7. – očekuju novčana primanja;

17. – povoljan dan za sastanke sa rođacima;

25. – dobro vrijeme za odlazak kod kozmetičara;

29. – vodite računa o svom zdravlju, mijenjajte navike

Strelac

Početkom januara, Strijelci će morati pažljivije da kontrolišu svoje troškove. Pokušajte da ne pravite velike troškove do kraja mjeseca. Druga polovina januara je uspješna sa finansijske strane. Strijelci će dobiti prijatnu nagradu za minuli rad i novac će moći da iskoriste da riješe stare izazove. Ako vam je ostala određena količina, nemojte je trošiti na sitnice, već je odvojite. Krajem januara možda će biti potrebno da napravite mala ulaganja u posao.

Srećni dani u januaru:

5. – povoljan dan za rješavanje svakodnevnih problema;

10. – provedite ovaj dan sa prijateljima da se napunite pozitivnom energijom

15. – čekate finansijske potvrde za projekte.

Jarac

Januar 2023. za Jarčeve će se održati u znaku poslovnih veza i uspješne saradnje. Početkom mjeseca očekujte zanimljive ponude i nove susrete. Kroz umrežavanje imate sve šanse da razvijete svoje poslovanje i udahnete mu život. Budite odgovorni i zablistajte zbog svojih talenata i sposobnosti.

Srećni dani u januaru:

12. – dobićete ozbiljne poslovne prijedloge;

25. – dan je idealan za borbu protiv loših navika.

Vodolija

Januar 2023. će dati Vodoliji osjećaj nestabilnosti i oživjeti spontanost. Da biste se izborili sa situacijom, moraćete da pozovete smirenost i strpljenje da vam pomognu. Od druge dekade mjeseca situacija će se normalizovati Krajem mjeseca, Vodolije imaju sve šanse da dobiju primamljivu ponudu od šefa, koja će otvoriti nove mogućnosti za karijeru.

Srećni dani u januaru:

19. – dobar dan za rješavanje starih problema i zatvaranje “repova”;

26. – dobićete obećavajući poslovni predlog;

31. – dan za rješavanje svakodnevnih problema i uređenje kuće.

Ribe

Početkom 2023. Ribe imaju sve šanse da steknu finansijski uspjeh. Moraćete da odlučite kako da raspolažete primljenim iznosom novca. Planirane su pozitivne vijesti za Ribe i na ličnom horizontu. Do sredine mjeseca, usamljeni će se ozbiljno upoznati sa zanimljivom osobom, a porodični će prebroditi veoma težak period i moći će da uspostave odnose sa stalnim partnerom, piše Žena Blic.

Srećni dani u januaru:

6. – povoljno vrijeme da se posveti zdravlju i stanju kože;

12. – dobar datum za romantične sastanke i izgradnju odnosa

25. – preporučuje se da ovaj dan posvetite komunikaciji sa članovima porodice.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije