Društvo

"Niste sami, imate prijatelje" Ogrev za staricu Miku Karanović

Predstavnici kompanije m:tel nakon nedavne posjete povratnicima iz Bosanskog Petrovca i Martin Broda odlučili su da se vrate i ponovo posjete Miku Karanović u selu Malo Očijevo, kojoj su ovog puta donijeli ogrev kako bi lakše prebrodila hladnije proljeće.

"Niste sami, imate prijatelje" Ogrev za staricu Miku Karanović
FOTO: M:TEL

Riječ je o nastavku akcije “Niste sami, imate prijatelje”, u kojoj je generalna direktorka m:tel-a, Jelena Trivan, srpskim povratnicima ovog kraja, koji žive u veoma teškim uslovima podijelila pakete pomoći.

Baka Mika se zahvalila na donaciji, naglasivši da povratnici teško žive u ovom kraju otkako su se vratili iz izbjeglištva, te da nema nikakva primanja.

FOTO: M:TEL
FOTO: M:TEL
FOTO: M:TEL
FOTO: M:TEL

Poruka ove humane akcije je da se i na ovaj način stavi do znanja narodu koji ovdje živi da je m:tel sa njima i da, ma koliko im bilo teško, uvijek imaju osjećaj da nisu sami i da nisu zaboravljeni.

Pored ogreva, zaposleni u PR službi m:tel-a poklonili su Miki i radio-prijemnik kako bi joj što više olakšali život u samoći u ovom povratničkom srpskom kraju.

U prethodnoj godini, u sklopu ove akcije, pomognute su brojne povratničke zajednice u Petrovcu, Drvaru, Glamoču, Grahovu, Odžaku, Bihaću i mnogim drugim mjestima, a niz donacija m:tel-a, kojima pomažu društvo, nastavlja se i u 2023. godini.

F.T.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije