Društvo

"Niste sami, imate prijatelje" Televizori za bolnicu u Trebinju

Kako bi olakšali boravak pacijentima oboljelim od malignih bolesti za vrijeme primanja onkološke terapije u Trebinjskoj bolnici, predstavnici kompanije m:tel su u okviru humanitarne akcije „Niste sami, imate prijatelje“ donirali tri televizora ovoj ustanovi.

M:tel donirao tri televizora bolnici u Trebinju
FOTO: M:TEL

Ovo nije prvi put da kompanija m:tel pomaže ovoj zdravstvenoj ustanovi, kojoj je i u prošlosti donirao vrijednu opremu kako bi se obezbijedili što bolji uslovi za pacijente ove bolnice, ali i zdravstvene radnike koji u njoj rade.

U okviru akcije „Niste sami, imate prijatelje“, predstavnici m:tel-a do sada su obišli veliki broj gradova na području cijele BiH kako bi najugroženijim i najosjetljivijim grupama stanovnika obezbijedili ogrev, pakete pomoći hrane i higijene, sredstva za rad, školsku opremu, građevinski materijal, ali i obnovu životnog i radnog prostora.

Donacijama, sanacijama i adaptacijama povratničkih domova, renoviranjima škola i igrališta, te pomoći bolnicama, kompanija m:tel nastaviće humane misije u okviru akcije „Niste sami, imate prijatelje“ i u narednom periodu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije