Magazin

Ovi znaci Zodijaka PRAVU LJUBAV pronalaze u starijoj dobi: Kada izgube nadu upoznaće osobu koja je bila vrijedna čekanja

Otkrivamo vam koji horoskopski znaci će kasno naći pravu ljubav.

Ovi znaci Zodijaka PRAVU LJUBAV pronalaze u starijoj dobi: Kada izgube nadu upoznaće osobu koja je bila vrijedna čekanja
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER

Ne dožive je svi onda kada to žele. Nekima se desi rano, drugima kasno, a nažalost, ima i onih koji je nikada ne dožive.

Budući da nema vremenskog ograničenja, uvijek vrijedi sljedeće: nikada ne treba da prestanete da se nadate velikoj ljubavi. To se posebno odnosi na ova tri znaka zodijaka, jer su velike šanse da će ljubav pronaći tek u starijoj dobi.

Jarac

Jarac je vrlo disciplinovano i ambiciozno biće. Prilično rano u životu zna gdje želi da bude, i teško ga je odvratiti od tog cilja. Dok neki dopuštaju da ih život ponese, te nekad odu i zaobilaznim putem, Jerčevi uvijek ostaju fokusirani i veoma precizno postavljaju svoje prioritete. Ali, to je često karijera, zbog čega brzo zanemaruju privatni život, a prije svega ljubav.

Pročitajte još

Osim toga, imaju vrlo visoke standarde kada je njihov partner u pitanju i definitivno imaju precizne ideje o tome šta očekuju od veze.

Međutim, tokom života takvi kruti obrasci mogu omekšati zbog raznih iskustava.

Jarac prepoznaje da se ne može sve planirati i kontrolisati.

To objašnjava zašto svoju pravu ljubav nastoji pronaći kasnije u životu. Ali, ljubav tada može postati još intenzivnija, piše miss7zdrava.

Ovan

Ovan je vrlo strastveno i impulsivno biće. Voli da se neprestano upuštaju u nove romanse. Ovaj emocionalni horoskopski znak želi imati lijep osjećaj zaljubljivanja i leptirića u stomaku cijelo vrijeme, zbog čega je prilično nestalan kada su u pitanju veze. Osim toga, Ovnu brzo dosadi kada prva ljubav prođe.

Pročitajte još

Ovnovi vole flert i osećaj zaljubljenosti.

Zatim traži novu osobu koja u njemu pokreće taj osjećaj. Ova igra jako dobro funkcioniše za Ovnove dugi niz godina, ali kako stare, takođe se žele ozbiljno posvetiti vezi i doživjeti duboke, dugotrajne osjećaje. Nakon što su odbacili rogove kroz mnoge afere, drame i iskustva, Ovnovi imaju tendenciju da pronađu svoju pravu ljubav kasnije u životu. Tada će takođe biti pouzdani, odani partneri.

Djevica

Djevica se takođe bavi temom ljubavi tek kasnije u životu. Ovaj horoskopski znak je vrlo vrijedan i perfekcionista je. Djevici su na prvom mjestu one same, a onda sve što se odnosi na njihovu viziju idealnog života. Djevica mnogim stvarima pristupa vrlo pragmatično i želi da se njeni zahtjevi u potpunosti ispune.

Za vezu moraju sve stavke na kontrolnoj listi biti označene: dobar posao? Postojan? Jednaki ciljevi? Nakon što Djevica u prvoj polovini života teži utopijskoj ideji savršenstva, isključuje sve što ne odgovara njenom svjetioniku i voli da zaboravi svoju strast, te u starosti uči da se ljubav ne može izračunati.

Potrebni su kompromisi i spremnost da se prihvati druga osoba sa svim svojim hirovima. Djevica koja postane mudra konačno bi se mogla iznenaditi s partnerom kakav se od nje nikada ne bi očekivao.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije