Banjaluka

Predstavljen “Palas”, komentari se nižu: Nisu svi oduševljeni zdanjem od stotinu metara visine u centru grada (VIDEO, FOTO)

Projekat novog hotela koji će da bude izgrađen na mjestu nedovršenog dijela „Palasa“ u Banjaluci, a koji je zvanično predstavljen, kod mnogih sugrađana izazvao je negativne reakcije, komentare i nevjericu.

Budući izgled hotela Palas
FOTO: GRAD BANJALUKA

“Bilo bi lijepo da pitate narod koji živi u Banjaluci da li bi htio ovaj neboder u centru”, “Vrijeme kiča, neukusa, nemjerljivih gluposti. Da li je konačni cilj uništiti sve ono lijepo što je nekada bilo u našem gradu”, “Tuga i jad je napraviti ovakav objekat kraj starog Palasa”, “Ovo je i više nego strašno!”, “Samo se nadam da je ovo neka igrica, a ne idejno rješenje”, neki su od komentara koji se nižu na društvenim mrežama.

Pročitajte još

Veliki broj sugrađana ostavlja slično pitanja – da li se vodilo računa da se moderna građevina uklopi u centar, sa hotelom “Palas” i “Boskom”. Ljudi poručuju da nakon gradnje ogromnog zdanja, u parku više neće biti sunca, a da je sceni nevjerovatno uništavanje grada.

Нови хотел "Палас": Највећа инвестиција у Бању Луку у посљедњих неколико деценија.🔝Висина преко 100 метара⭐️Први хотел са 5 звјездица👫Више стотина нових радних мјеста

Posted by Град Бања Лука on Saturday, May 20, 2023

Podsjećamo, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković poručio je kako se radi o najvećem objektu u istoriji Republike Srpske, prvom hotelu sa pet zvjezdica i simbolu Banjaluke i cijele Republike Srpske.

💫Нови хотел “Палас”: Нови симбол града и разгледница Бање Луке!💫Највиши и најлуксузнији објекат у Републици Српској!

Posted by Град Бања Лука on Saturday, May 20, 2023

– Hvala vlasniku kompanije „Cepter“ na povjerenju i saradnji. Ovo je najveća investicija u Banjaluci u posljednjih nekoliko decenija. Koliko je objekat zahtjevan, govori podatak da je investitora samo projekat koštao 1,2 miliona KM, 2,2 miliona KM košta rušenje, a investicija je vrijedna 150 miliona KM. Dobićemo hotel preko stotinu metara visine. Biće najviši i najluksuzniji sa spa centrom, restoranom, vidikovcem, kongresnom dvoranom koja je potrebna Banjaluci i svim drugim sadržajima. Ovo danas počinjemo i završavamo u naredne dvije-tri godine – rekao je Stanivuković juče.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije