Hronika

"VODIO JE POVUČEN ŽIVOT" Mještani Jabukovca u šoku nakon hapšenja ubice

Na vijest da je uhapšen Davor P. iz Jabukovca zbog četvorostrukog ubistva, mještani tog, ali i okolnih sela, našli su se u čudu, budući da su ubicu poznavali, pa čak i nerijetko koristili njegove automehaničarske usluge.

"VODIO JE POVUČEN ŽIVOT" Mještani Jabukovca u šoku nakon hapšenja ubice
Foto: Instagram

Ja sam prekjuče kod njega otjerao kola. Dolazili su i mještani okolnih sela, pa čak i iz Negotina – kaže Vlada P. Iz Jabukovca, prenosi Kurir.

Po priči mještana, uhapšeni je vodio povučen život, družio se samo sa nekoliko drugova.

– Sa njima je uveče izlazio u centar na piće. Nije pio alkohol niti je pušio. Živi sa babom, djedom i ocem u kući koja je nekoliko metara udaljena od policijske stanice u Jabukovcu. Nikad nismo čuli da je imao djevojku – kaže Javorka B. Iz okoline Jabukovca.

Jedan mladić iz Jabukovca je ispričao je da je Davor prije više od 10 godina hapšen zbog krađe automobila uz prijetnju pištoljem.

Foto: Instagram

– Jedan mladić, gastarbajter, došao je bijesnim kolima na odmor u rodni Jabukovac. Davor ga je sačekao da ovaj upali kola i brzo uletio na mjesto suvozača. Uperio je pištolj u vlasnika automobila i prisilio ga da vozi do najbliže šume. Tu ga je izbacio iz automobila i čak pucao pored njegovih nogu. Zatim je automobilom otišao u Negotin kod neke djevojke da je “impresionira kakav auto vozi”. Bio je tada hapšen, ali ne znam da li je bio u zatvoru – ispričao je mještanin koji ne želi da mu se pominje ime.

Scroll Up