Banjaluka

Najavio nove korake: Kondić ni nakon 42 dana nije dobio odgovor od Stanivukovića o broju zaposlenih u Gradskoj upravi (FOTO)

Nemanja Kondić, odbornik kluba „Narodni front – Banjaluka zove“ u Skupštini grada Banjaluka, postavio je pitanje Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku Banjaluke o broju zaposlenih u Gradskoj upravi, ali odgovor ni nakon 42 dana nije dobio.

Nemanja Kondić
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Na početku svog mandata gradonačelnik nas je informisao koji broj zaposlenih je zatekao u Gradskoj upravi, ovom zanimljivom grafikom – napisao je Kondić na svom Fejsbuk profilu uz grafički prikaz zaposlenih u Gradskoj upravi Banjaluka i u gradskim preduzećima.

Kako Kondić na postavljeno pitanje odgovor nije dobio, najavio je nove korake.

На почетку свог мандата градоначелник нас је информисао који број запослених је затекао у Градској управи, овом…

Posted by Nemanja Kondic on Thursday, August 24, 2023

– Nakon 42 dana od postavljenog odborničkog pitanja o broju zaposlenih u Gradskoj upravi, danas sam ponovo podsjetio gradonačelnika na ono za šta smo se zajedno zalagali 2020. godine, a to je transparentna Uprava. Odgovora nema, a obrazloženje kao i inače – biće. Kad tačno, to niko ne zna. Ukoliko odgovor ne dobijem do kraja sljedeće sedmice pozvaću se na druge pravne metode, a ne na poslovnik Skupštine gdje je rok od 15 dana odavno probijen – upozorio je Kondić.

Pročitajte još

Dodao je da se prema nezvaničnim informacijama, broj zaposlenih u Gradskoj upravi kreće oko 1.000.

– Možda je to razlog zašto se ne odgovara na moje odborničko pitanje i ne prave zanimljivi grafički prikazi – naveo je Kondić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu