Digitalna Srpska

Poboljšane mogućnosti ČetGPT: Vraćen mu pristup internetu i najnovijim informacijama

OpenAI je nedavno ponovno omogućio ČetGPT pristup internetu, omogućujući svojem AI četbotu da dohvati trenutne informacije s veba.

Četbot
FOTO: WU HAO/EPA

To poboljšanje mogućnosti ima za cilj pružiti odgovore u stvarnom vremenu na široku lepezu upita korisnika. Iako je izvorna verzija ČetGPT bila ograničena na informacije do septembra 2021. godine, zbog ograničenja prethodnog treniranja GPT-3, sada može ponuditi najnovije podatke dostupne onlajn.

Ponovno uspostavljanje pristupa internetu označava značajan napredak u mogućnostima ČetGPT. OpenAI je privremeno onemogućio ovu opciju u julu, ali je u međuvremenu riješio probleme.

Korisnici će sada imati pristup ažuriranim informacijama, povećavajući dubinu i tačnost odgovora koje dobivaju od tog AI četbota.

Vrijedno je napomenuti da je značka pregledanja trenutno dostupna samo pretplatnicima na nivou Plus i Enterprise. Međutim, iz OpenAI kažu kako će ova funkcionalnost na kraju biti dostupna svim korisnicima, osiguravajući široki pristup ČetGPT sposobnostima pretrage.

Pročitajte još

ČetGPT je već stekao globalno priznanje kao vodeći AI chatbot koji opslužuje korisnike na različitim razinama pristupa.

Prethodno su tehničke poteškoće natjerale OpenAI da privremeno onemogući tu značku, što je izazvalo prekid u pristupu internetu. Neki su korisnici iskoristili ChatGPT za zaobilaženje sistema plaćanja na raznim veb lokacijama, što je izazvalo zabrinutost među firmama i veb lokacijama.

Sada, s ponovnim uvođenjem pristupa internetu, zajedno s drugim ažuriranim značkama, ČetGPT je spreman pružiti još tačnije i pravovremenije informacije. Korisnici mogu direktno dobiti najnovije informacije temeljene na vebu putem vještačke inteligencije, zajedno s relevantnim poveznicama i izvorima koji zadovoljavaju njihove tehnološke potrebe, piše Zimo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije