Banjaluka

PRISUTAN VELIKI BROJ BANJALUČANA Počeo protest ispred Gradske uprave na poziv Stanivukovića (VIDEO)

Ispred Gradske uprave je počeo protest gdje se okupio veliki broj Banjalučana.

Protesti Banjluka, Gradska uprava
FOTO: BN TELEVIZIJA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Protest je organizovan zbog neodržavanja sjednica Skupštine grada, a iste je organizovao gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković.

Na skupu je i narodna poslanica i savjetnica gradonačelnika Banjaluke Mirna Savić Banjac, gradski menadžer Bojan Kresojević i odbornica Smiljana Moravac-Babić.

Skup je počeo pjesmom “Veseli se, srpski rode”, a Stanivuković je poručio okupljenima da su prostorije Gradske uprave oslobođene, te da će i fotelje iznijeti ispred.

Pročitajte još

On je danas takođe rekao da je došlo vrijeme da je svaki dan kao godina.

-Neko kaže zašto JP „Akvana“ ne radi, ako može do 30. juna još da izdrži, ali 30. jun je prekosutra. Mi nemamo više plate za radnike, ne možemo da izmirujemo obaveze, Skupština Grada neće da donese rješenje i to odgađa od marta mjeseca – istakao je Stanivuković.

Podsjećamo, juče je Stanivuković pozvao građane da dođu u Gradsku upravu pred sjednicu Kolegijuma nakon čega su Banjalučani i pušteni unutar zgrade.

Sjednica je otkazana, te je na stolu ostalo na desetine stvari koje nisu riješene, a najveći problem je “Akvana” kojoj prijeti gašenje.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije