Magazin

Maštaju o srećnom braku do kraja života: Ovo su 3 horoskopska znaka koja očekuju posvećenost na početku veze

U potrazi za tom posebnom osobom, mnoge ljude odvraćaju partneri koji se upuštaju u ishitrene veze bez namjere da to preraste u bilo šta ozbiljnije.

Horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

U stvari, čak i njih muči strah da bi partneri koji izgledaju iskreno mogli samo da nestanu, pa se štite na taj način što postaju emotivno nedostupni. Zbog toga su neki zvjezdani znaci sumnjičavi prema novim partnerima jer ne žele da se zaljube u pogrešnu osobu. Uz to, oni se ne zavaravaju misleći da će svaka veza trajati zauvijek.

Ali sljedeći horoskopski znaci ne mogu a da ne zahtijevaju predanost od svojih ljubavnika prerano jer žele da znaju da idu ka zajedničkoj budućnosti. Oni od početka veze očekuju da partner iskaže svoje emocije i da zajedno postave jasan cilj, što baš i nije realno kada su ljubavni odnosi u pitanju.

1. Lav

Kod Lavova se ovo dešava nakon što su se jednom gadno “opekli”. Dakle, vjerovatno su bili u nekoliko divnih veza, ali sa ljudima koji u to vreme nisu bili spremni da se obavežu. Lavovi takođe uviđaju druge prednosti isključivog zabavljanja sa nekim. Žele da duže posmatraju događaje i svoje akcije usredsrede na ono što je najbolje za vezu, a ne na ono što je najbolje za njih same. Odmah razmišljaju u dvoje, prave zajedničke planove i ne žele da išta rade bez partnera. Stoga, umesto da se fokusiraju na partnere koji samo pružaju trenutnu zabavu, oni počinju da traže sigurnost od samog početka. Ovo bi moglo uznemiriti njihovog novog partnera, koji vjerovatno misli da je prerano da se obaveže.

Pročitajte još

2. Blizanci

Blizancima će biti potrebno dosta vremena da se odluče hoće li se upustiti u brak sa nekim, ali kada su veze u pitanju, na svog partnera ostavljaju utisak kao da žele sutra da se uzmu. Oni ne vole laž i stoga imaju tendenciju da na raznorazne načine otkriju sve o svom partneru. Često se dešava da ih i najmanja sitnica razočara, pa bivaju povređeni iako su očekivali mnogo od tog partnera i te veze. Zato im je teško da pronađu nekoga sa kime zaista žele budućnost, jer im zapravo malo ko odgovara, što ih ne sprečava da pre nego što otkriju istinu o partneru maštaju o večnoj ljubavi.

3. Rak

Mnogi Rakovi pogrešno vjeruju da će većina njihovih problema u životu biti riješena kada pronađu srodnu dušu. Zbog toga nagovaraju potencijalne partnere da se zabavljaju isključivo s njima i nude im potpunu posvećenost u samom startu. Ovi podmukli zvjezdani znaci bi želeli da imaju koristi od svoje veze kao izlaza iz svojih finansijskih katastrofa ili čak osnivanja nekog posla. Traže sigurnost u svakom smislu i ako su im namere najčešće iskrene i u cilju osnivanja porodice, pojedini Rakovi samo žele da budu zbrinuti, nebitno sa kime.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije