Magazin

SAVEZNICI LJEPOTE Evo koje stvari bi trebalo da imate u torbi za trening

Jedna od bitnih stavki kada idete u teretanu, svakako je dobro spakovana torba za trening.

Djevojka u teretani
FOTO: FREEPIK

Ono bez čega nikada ne idemo u u teretanu svakako je čist peškir, lagana užina i omiljena plej lista, pa ipak, postoje i sitnice koje moraju biti sastvani dio vaše torbe za teretanu.

Postoje proizvodi koji su neizostavni dio vaše opreme, jer kada se iscrpljujući trening završi, uglavnom želite da iz teretane izađete uredne i pristojnog izgleda.

Donosimo neke proizvode koje možete spakovati u svoju sportsku torbu, odmah nakon čitanja ovog teksta:

1. Dezodorans

Dok sagorjevate kalorije, prirodno je da  se pojačano znojite, zato je dezodorans potreban, kako bi  neutralisao miris znoja i učinio  da se opet osjećate svježe. Neka vaš izbor  uvijek bude dezodorans bez parabena. Ovakav dezodorans štiti  vas  od neprijatnih mirisa i sprječava stvaranje bakterija.

Djevojke vježbaju
FOTO: ANDREA PIACQUADIO/PEXELS

2. Vlažne maramice

Ako ste jedna od onih žena, koje vole da budu sigurne da su otklonile sve tragove šminke sa lica, prije početka treninga, vlažne maramice su vam neophodne. Na ovaj način sprječićete da šminka zapuši pore i dođe do pojave akni zbog prekomjernog znojenja.

3. Labelo

Teretana nije baš čisto mjesto sa obiljem svježeg vazduha, što isušuje vaše usne i čini ih sklonima pucanju. Zato uvijek sa sobom nosite labelo, kako biste mogli adekvatno da njegujete usne, čak i na treningu.

Pročitajte još

4. Vodootporna maskara

Mnoge žene u teretanu odlaze nakon posla, i  ne stignu uvijek dobro da skinu maskaru sa očiju, zato je bitno da izaberete vodootpornu maskaru, koja vam se neće razmazati tokom treninga.

5. Šampon za suvo pranje kose

Kada se na treningu oznojimo, to utiče na našu kosu i ona izgleda prljavo. Zato šampon za suho pranje treba uvijek da bude u vašoj sportskoj torbi. Suhi šampon daje volumen vašoj kosi i utiče na to da ona izgleda čistije, pa je pravi spas kada nakon završenog treninga treba da krenete napolje.

Spakujte svoju torbu za trening, ovog puta sa znanjem da ćete izaći iz teretane svježi, lijepi i zadovoljni, piše Ljepotaizdravlje.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu