Politika

“Danilo je hrabriji od Kurtija” Kosovska policija privodila sina Aleksandra Vučića zbog majice (VIDEO)

Kosovska policija danas je zaustavila i pretresala sina predsjednika Srbije Danila Vučića koji je krenuo na liturgiju u manastir Gračanica na Kosovu i Metohiju povodom obilježavanja Vidovdana.

Danilo Vučić
FOTO: INSTAGRAM/AVUCIC / DRUSTVENE MREZE

Kako navodi “Koha” sin predsjednika Srbije zaustavljen je na izlazu sa autoputa u mjestu Trude dok je išao na liturgiju u manastir Gračanica na Vidovdan.

Razlog je, prema pisanju albanskih medija majica koju je nosio sin predsjednika, a na kojoj je pisalo: “Predaja nije opcija”.

Koha piše i da je Danilo Vučić viđen više puta kako se tokom dana pozdravlja sa Srbima koji su učestvovali u obilježavanju Vidovdana na Kosovu i Metohiji.

🔴 PAMJE: Policia e Kosovës ndalon djalin e Vuçiqit, ia largon bluzën me mesazhe provokuese

🔴 PAMJE: Policia e Kosovës ndalon djalin e Vuçiqit, ia largon bluzën me mesazhe provokuese

Posted by Debat Plus on Wednesday, June 28, 2023

Vučić o pretresanju sina Danila na Kosovu

O ovome što se desilo njegovom sinu govorio je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Tri puta su zaustavljali, pretresali, maltretirali. Samo nek nastave. Čestitam Kurtiju na hrabrosti. Nije toliko hrabar u mom društvu, kad pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj djeci onda je to okej, samo nek’ nastavi. Nije Danilo mali, malo je hrabriji od Kurtija. On je kroz sred Prištine prošao sa majicom “Predaja nije opcija”, i otišao na liturgiju u Gračanicu, da se pomoli – rekao je on na otvaranju obilaznice.

Vučić se tokom današnjeg obraćanja na obilježavanju slave SNS-a osvrnuo na to što albanski mediji prozivaju njega i njegovog sina Danila.

– Evo, da im olakšam posao dok je još dole, dok mogu da postupaju tako junački kako postupaju prema svim Srbima, da im kažem da to misli svako od nas Vučića, da to misli najveći dio Srbije i da za nas predaja nije opcija – rekao je danas Vučić

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije